Războiul șezlongurilor în Mamaia

Războiul șezlongurilor în Mamaia
scris 5 aug 2021

Administratorii plajelor din Mamaia care au fost extinse recent au primit un ultimatum. Dacă nu-și strâng baldachinele și umbrelele așezate până aproape de apă vor fi amendați. În plus riscă să li se demoleze toate construcțiile, ridicate pe noua bucată de nisip care nu poate fi închiriată până anul viitor din motive birocratice.

Conform Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, cei care au în concesiune plajele nu pot folosi noile suprafețe până la finalizarea demersurilor legate de terminarea lucrărilor de extindere a plajei, inclusiv intabularea acestora. Se vor putea înscrie la o nouă licitație abia pentru sezonul viitor, arată Știrile Pro TV.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

Deocamdată oamenii vor putea sta doar pe prosoapele și șezlongurile lor, dacă vor să le care peste 100 de metri, până la apă.

viewscnt
Afla mai multe despre
mamaia
sezlong
mare
litoral