Sarkozy se va alătura Consiliului de Administrație al AccorHotels

Sarkozy se va alătura Consiliului de Administrație al AccorHotels
scris 22 feb 2017

Fostul președinte francez Nicolas Sarkozy se va alătura Consiliului de Administrație al AccorHotels, a anunțat marți compania, într-un comunicat citat de RTL.

Nicolas Sarkozy îl va înlocui pe Nadra Moussalem, un fost administrator al grupului.

„Nadra Moussalem a însoțit transformarea AccorHotels (...), făcând parte din Consiliul de Administrație timp de 12 ani. Consiliul l-a cooptat ca înlocuitor, în unanimitate și începând din această zi (marți – n.r.), pe Nicolas Sarkozy, în calitate de administrator independent”, a afirmat AccorHotels, precizând că fostul lider la Elysee va preluat conducerea Comitetului pentru Strategie Internațională, scrie News.ro.

„În cadrul accelerării strategiei de extindere a grupului și a portofoliului său de mărci pe plan internațional, Consiliul de Administrație, reunit astăzi (merți – n.r.) a decis să înființeze un Comitet de Strategie Internațională, a cărui misiune va fi dezvoltarea rețelei și a mărcilor AccorHotels în lume, precum și promovarea internațională a atuurilor turismului francez și a Franței ca destinație”, se arată în comunicat.

„Sunt fericit să particip la dezvoltarea și la strălucirea internațională a AccorHotels, una dintre bijuteriile companiilor franceze. Reușita acestui grup și calitatea managementului său reprezintă una dintre cele mai frumoase exemple ale peisajului economic francez”, a declarat Nicolas Sarkozy.

Burcea, Paralela 45: În peste 80% din cazuri, femeile hotărăsc unde pleacă familia în vacanțe CITEȘTE ȘI Burcea, Paralela 45: În peste 80% din cazuri, femeile hotărăsc unde pleacă familia în vacanțe

La rândul său, directorul general al AccorHotels, Sebastien Bazin, a salutat numirea. „Expertiza internațională a lui Nicolas Sarkozy și cunoașterea sa perfectă a mizelor geopolitice mondiale vor fi atuuri formidabile pentru grup”, a subliniat el.

Nicolas Sarkozy a fost eliminat pe 20 noiembrie în primul tur al alegerilor primare ale dreptei, înainte de alegerile prezidențiale din Franța. 

viewscnt
Afla mai multe despre
nicolas sarkozy
accorhotels