Târgul de turism - Ofertele puse la dispoziție turiștilor români dornici de pachete la preț redus

Târgul de turism - Ofertele puse la dispoziție turiștilor români dornici de pachete la preț redus
scris 23 feb 2019

Cei care vor să cumpere cele mai ieftine vacanțe le găsesc zilele acestea la târgul de turism al României, care se desfășoară în perioada 21-24 februarie, la Romexpo, București. La reducerile early booking de până la 15%, practicate de turoperatori în această perioadă, se adaugă și discounturile făcute de agenții cu ocazia târgului.

Astfel, conform ofertelor analizate de Profit.ro, la un un hotel de cinci stele din Hurghada, șapte nopți cu avionul și cazare inclusă, în regim all inclusive, la începutul lunii mai, un pachet costă sub 500 de euro. La jumătatea lunii mai și în iunie, prețul crește la 570 de euro.

O vacanță la cinci stele în Antalya, cu șapte nopți cu avionul, cazare cu all inclusive și transferuri, se vinde cu 476 de euro pentru cei care pleacă în perioada 13 aprilie - 3 mai, cu 550 de euro pentru plecările din intervalul 4 mai - 25 mai, iar prețul urcă la 616 euro între 25 mai și 7 iunie. Cel mai scump pachet, 800 de euro, este în intervalul 20 iulie - 23 august.

În Tunisia, tot cu charterul, un  pachet  la cinci stele care include 7 nopți de cazare all inclusive, transferuri și zbor, se vinde cu 477 de euro în luna mai, 548 de euro în prima parte a lunii iunie și cu 800 de euro între jumătatea lunii iulie și jumătatea lunii august.

O vacanță în Rhodos, Grecia, este ceva mai scumpă, pentru că un pachet all inclusive de o săptămână la cinci stele și zbor inclus costă 623 de euro la finalul lunii mai, iar în august ajunge la 1.330 de euro de persoană. O săptămână all inclusive la un hotel de cinci stele din Creta, cu zbor și transfer, ajunge la 636 de euro în mai, 750 de euro în iunie și 800 de euro în august.

Patronate: Peste 80% dintre cei care vizitează târgul de turism vin pentru chilipiruri CITEȘTE ȘI Patronate: Peste 80% dintre cei care vizitează târgul de turism vin pentru chilipiruri

Un pachet în Mallorca, la trei stele, costă 629 de euro, iar la patru stele ajunge la 800 de euro.

Iubitorii de croaziere pot găsi și cu 600 de euro oferte pentru un circuit pe Mediterana, cu opriri în Barcelona, Napoli, Roma, Livorno, Villefranche și Sete, în regim all inclusive și cu zbor București-Barcelona și retur inclus.

Cei care iubesc excursiile exotice pot găsi la târg nenumărate oferte. Sper exemplu, un tur de o săptămână în Japonia cu cazare, 7 mese și transport, costă în jur de 2.400 de euro de persoană. Agenții de turism au scos deja la vânzare și pachetele pentru Revelion: un sejur de 10 zile la Bangkok și Phuket, cu cazare la 4 stele, mic dejun și zbor ajunge la 2.100 de euro, iar un pachet de 8 zile în India - 1.200 de euro.

Zece zile de Revelion în Africa de Sud ajung la prețul de sub 2.300 de euro, iar 9 zile în Malaezia și Singapore, sub 1.900 de euro. Revelionul în Hong Kong costă, pentru 7 zile, mai puțin de 1.100 de euro.

În ceea ce privește destinațiile interne, o noapte de cazare la un hotel de trei stele din Deltă pornește de la 330 de lei camera pe noapte, iar un hotel similar în Mamaia pleacă de la 172 de lei camera. O noapte la un hotel de patru stele din Băile Felix se vinde de la 325 de lei, iar la cinci stele, în aceeași stațiune, turistul se poate caza cu 715 lei pe noapte/cameră.

În Covasna, la trei stele, o cameră costă de la 400 de lei pe noapte, la Sovata (4 stele), de la 650 de lei, iar la Slănic Moldova de la 345 de lei. Un hotel de 4 stele din Băile Herculane costă, pe cameră, de la 484 de lei, iar unul similar în Poiana Brașov, de la 435 de lei, în timp ce o unitate similară la Sinaia vinde camera cu 317 lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
targ
turism
oferte