Turiștii vor plăti o taxă pentru a intra în Veneția

Turiștii vor plăti o taxă pentru a intra în Veneția
scris 31 dec 2018

Turiștii vor plăti o taxă pentru a intra în Veneția, este una dintre noile măsuri luate de statul italian odată cu adoptarea bugetului pentru 2019.

În prezent, vizitatorii plătesc o taxă de oraș de 1,5 euro, pentru fiecare noapte petrecută la un hotel sau apartament închiriat, scrie News.ro.

Noua măsură autorizează orașul să o înlocuiască pe aceasta cu o taxă de intrare - oricine vizitează orașul pentru o zi sau câteva ore va trebui, de asemenea, să plătească.

CFR Călători lansează oferta tarifară de călătorie Trenurile Zăpezii 2019. Prețuri reduse spre stațiuni CITEȘTE ȘI CFR Călători lansează oferta tarifară de călătorie Trenurile Zăpezii 2019. Prețuri reduse spre stațiuni

Este estimat că, datorită noului sistem, vor fi strânși aproximativ 50 de milioane de euro anual, cu 20 de milioane de euro mai mult decât în prezent.

La Repubblica scrie că turiștii vor fi taxați de la 2,5 euro la 10 euro.

În 2017, peste 10 milioane de turiști au petrecut cel puțin o noapte într-un hotel din Veneția. Dacă sunt luați în calcul și oamenii care au petrecut mai puțin de o zi aici, numărul turiștilor ajunge la 27 de milioane.

viewscnt
Afla mai multe despre
venetia
taxa