Brazilienii de la Stefanini au deschis un birou la Chișinău

Brazilienii de la Stefanini au deschis un birou la Chișinău
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mai 2017

Compania braziliană Stefanini, unul dintre principalii jucători globali în externalizarea de servicii IT, cu operațiuni în 39 de țări și 88 de birouri în întreaga lume, a deschis la Chișinău subsidiara din Republica Moldova.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Stefanini Moldova are, în prezent, 65 de angajați specializați pe limbile rusă, engleză și suedeză, dar este și în căutarea de specialiști vorbitori de spaniolă, germană etc.

România este una dintre cele mai importante piețe la nivelul regiunii pentru Stefanini. Compania intenționează să crească numărul de angajați în România, până la sfârșitul anului, de la 1.400 la 1.800 de persoane în cele trei sedii din București, Sibiu și Târgu Mureș.

Trump: Germanii sunt foarte răi. Uitați-vă la milioanele de mașini pe care le vând în Statele Unite. Teribil. Vom opri asta CITEȘTE ȘI Trump: Germanii sunt foarte răi. Uitați-vă la milioanele de mașini pe care le vând în Statele Unite. Teribil. Vom opri asta

Stefanini este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experiență în furnizarea de servicii IT la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea aplicațiilor software.

Stefanini are o prezență directă în 39 de țări, prin cele 88 de birouri din întreaga lume și are un portofoliu de peste 500 de clienți activi din domenii precum servicii financiare, industria prelucrătoare, telecomunicații, industria chimică, servicii, tehnologii sau sectorul public.

viewscnt
Afla mai multe despre
stefanini
moldova
chisinau
ut