Compania aeriană de stat „Air Serbia” și-a anulat toate zborurile spre și dinspre Rusia

Compania aeriană de stat „Air Serbia” și-a anulat toate zborurile spre și dinspre Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mar 2022

Compania aeriană de stat Air Serbia a anunțat că și-a anulat toate cursele de la Moscova la Belgrad și de la Belgrad la Moscova, relatează presa din Rusia și din Ucraina.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Pasagerilor li s-au trimis notificări că zborurile s-au anulat, potrivit informării Centrului pentru Strategii de Transport.

EXCLUSIV O nouă mare tranzacție pregătită - S Immo, proprietarul Sun Plaza, este în discuții avansate cu Portland Trust pentru achiziția Expo Business Park CITEȘTE ȘI EXCLUSIV O nouă mare tranzacție pregătită - S Immo, proprietarul Sun Plaza, este în discuții avansate cu Portland Trust pentru achiziția Expo Business Park

Recent, ministrul adjunct de externe al Ucrainei, Emine Dzheparova, acuzat pe Twitter Air Serbia că și-a sporit zborurile către Moscova, în timp ce alte companii aeriene și-au închis spațiul aerian pentru aeronavele rusești, arată g4media.ro.

Serbia rămăsese singura țară europeană care nu și-a închis culoarele de zbor cu Rusiei, ba chiar urma să crească numărul de zboruri, potrivit declarațiilor președintelui sârb Aleksandar Vucic.

Sub presiunea sancțiunilor occidentale împotriva Rusiei și a comunității europene, președintele sârb Aleksandar Vucic a revenit ulterior, anunțând că Air Serbia va înjumătăți numărul de zboruri către Rusia, iar astăzi, oficial, compania  a anunțat că suspendă complet zborurile către și dinspre Rusia.

viewscnt
Afla mai multe despre
air serbia
rusia
serbia