FOTO Fiul lui Kadîrov poartă un ceas de lux în valoare de 1,4 milioane de dolari

FOTO Fiul lui Kadîrov poartă un ceas de lux în valoare de 1,4 milioane de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 nov 2022

Adam Kadîrov, fiul de 15 ani al șefului Ceceniei, poartă un ceas în valoare de 85 de milioane de ruble. Echipa politicianului de opoziție Alexei Navalnîi este cea a atras atenția asupra acestui accesoriu, potrivit ziarului ucrainean Glavkom.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Ceasul poate fi observat la mâna lui Adam Kadîrov într-o fotografie postată de luptătorul MMA Abdurakhman Dudayev pe Instagram. Fotografia a fost făcută pe 23 octombrie la hotelul de cinci stele Raffles The Palm Dubai din Emiratele Arabe Unite, arată G4Media.

ULTIMA ORĂ Ajutoare de la stat de câte 1.400 lei din fonduri UE pentru plata facturilor la energie ale românilor vulnerabili. La cât este estimat costul măsurii CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Ajutoare de la stat de câte 1.400 lei din fonduri UE pentru plata facturilor la energie ale românilor vulnerabili. La cât este estimat costul măsurii

Echipa lui opozantului rus Alexei Navalnîi a identificat ceasul ca fiind un model Audemars Piguet, care valorează aproape 1,4 milioane de dolari, adică, la cursul de schimb actual, aproximativ 85 de milioane de ruble.

În fotografie, Kadîrov Jr. are, de asemenea, o geantă Louis Vuitton de 170.000 de ruble și un tricou Burberry de 30.000 de ruble.

Sursă foto: Instagram

Sursă foto: Instagram

viewscnt
Afla mai multe despre
kadirov cecenia
luptatori ceceni ucraina
kadirov putin