Mail.Ru și Sberbank investesc un miliard de dolari într-o platformă de taxiuri și de livrări de mâncare online

Mail.Ru și Sberbank investesc un miliard de dolari într-o platformă de taxiuri și de livrări de mâncare online
scris 20 nov 2019

Grupul rusesc de servicii de internet Mail.ru și banca de stat Sberbank au finalizat acordul privind constituirea unei platforme comune de taxiuri și de livrări de mâncare online și intenționează să investească în afacere 64,6 miliarde de ruble (un miliard de dolari), a anunțat marți Mail.Ru, transmite Reuters.

Tranzacția ar urma să fie finalizată până la finalul anului, iar Mail.Ru și Sberbank vor deține participații egale în societatea mixtă, scrie Agerpres.

Producătorul canadian de cosmetice pe bază de CBD, componenta non-psihoactivă a cannabisului, Yield Growth intră în România CITEȘTE ȘI Producătorul canadian de cosmetice pe bază de CBD, componenta non-psihoactivă a cannabisului, Yield Growth intră în România

Decizia marchează o schimbare semnificativă în activitatea Sberbank, care își extinde astfel prezența în economia digitală a Rusiei și face concurență liderului din domeniul tehnologiei, grupul Yandex, care domină piața de ride-hailing.

Pe lângă tranzacția privind înființarea societății mixte, Sberbank a semnat un acord cu caracter obligatoriu prin care va achiziționa acțiuni la Mail.Ru.

viewscnt
Afla mai multe despre
mail.ru
sberbank