Marsh McLennan, cel mai mare broker de asigurări, se retrage din Rusia

Marsh McLennan, cel mai mare broker de asigurări, se retrage din Rusia
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 10 mar 2022

Marsh McLennan, cel mai mare broker de asigurări din lume, prezent și în România, se retrage de pe piața rusă, ca urmare a invaziei Rusiei în Ucraina.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

“Condamnăm atacul neprovocat al guvernului rus împotriva poporului Ucrainei. După ce am urmărit cu groază tragicul bilant uman din Ucraina, ne simțim obligați să luăm această decizie. Intenționăm să transferăm dreptul de proprietate asupra afacerilor noastre rusești către managementul local, care va funcționa independent pe piața rusă. Aceasta nu este o decizie pe care am luat-o cu ușurință și ne alăturăm tuturor celor care cer o soluționare rapidă și pașnică a acestui conflict", a anunțat, joi, Dan Glaser, președinte și director general Marsh McLennan.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

Marsh McLennan este lider global pe piața serviciilor profesionale în domeniul riscului, strategiei și resurselor umane, având peste 80.000 de angajați în 130 de țări și venituri anuale de aproape 20 miliarde de dolari.

Compania americană este prezentă în România din anul 1995, prin subsidiara Marsh, fiind primul broker internațional de asigurări care și-a deschis un birou pe piața locală. Marsh este principalul jucător pe piața românească de brokeraj în asigurări corporate.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
marsh mclennan
retragere rusia
exit rusia
razboi ucraina
invazie ucraina