Putin evocă al Doilea Război Mondial - "Situația poate evolua imprevizibil și incontrolabil”

Putin evocă al Doilea Război Mondial -  "Situația poate evolua imprevizibil și incontrolabil”
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 ian 2021

Președintele rus Vladimir Putin și-a exprimat miercuri speranța că un „conflict global” este imposibil, altfel, a subliniat el, ar însemna „sfârșitul civilizației”. Declarația a fost făcută în discursul ținut în cadrul Forumului de la Davos, potrivit site-ului RBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vladimir Putin a spus în discursul său că neînțelegerile care există azi în lume sunt „împletite, cum se spune, într-o spirală”, arată Digi 24.

De la afaceri de 50.000 la 4 milioane de euro, prin vânzarea online CITEȘTE ȘI De la afaceri de 50.000 la 4 milioane de euro, prin vânzarea online

„După cum știți, incapacitatea, dar și lipsa de voință de a rezolva astfel de probleme în secolul XX au dus la catastrofa celui de-al Doilea Război Mondial. Bineînțeles, în zilele noastre un astfel de conflict mondial, care, sper eu, în principiu este imposibil, ar însemna sfârșitul civilizației”, a declarat Vladimir Putin, potrivit RBC.

Standardul de CV pentru pozițiile de conducere CITEȘTE ȘI Standardul de CV pentru pozițiile de conducere

În același timp, el a precizat că situația poate evolua „imprevizibil și incontrolabil”, dacă nu se iau măsuri pentru a preveni acest lucru. 

viewscnt
Afla mai multe despre
putin
razboi