Putin i-a spus lui Scholz că gazele naturale ruse pot fi plătite în continuare în euro, anunță Guvernul german

Putin i-a spus lui Scholz că gazele naturale ruse pot fi plătite în continuare în euro, anunță Guvernul german
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mar 2022

Guvernul german anunță că președintele rus Vladimir Putin i-a dat asigurări cancelarului german Olaf Scholz că Uniunea Europeană (UE) poate plăti în continuare gazele naturale rusești în euro și nu în ruble, așa cum a ordonat recent liderul de la Kremlin, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Putin i-a dat asigurări lui Scholz că plățile UE de luna vitoare ”vor continua să fe în euro și să fie transferate ca de obicei Gazprom Bank, care nu este vizată de sancțiuni” impuse Rusiei de către Occident din cauza războiului rus din Ucraina, anunță un purtător de cuvânt al Guvernului german, Steffen Hebestreit, scrie News.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Va fi destul de greu pentru statele din zona OPEC să crească producția de petrol. Războiul se resfrânge și asupra altor industrii, precum cea a construcțiilor. Nou val de creșteri de prețuri CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Va fi destul de greu pentru statele din zona OPEC să crească producția de petrol. Războiul se resfrânge și asupra altor industrii, precum cea a construcțiilor. Nou val de creșteri de prețuri

Gazprom Bank este cea care va converti plata în ruble, precizează Hebestreit .

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
olaf scholz
euro