Românii au renunțat la concediile din Grecia. Presa elenă îndeamnă acum grecii să vâneze ofertele de turism

Românii au renunțat la concediile din Grecia. Presa elenă îndeamnă acum grecii să vâneze ofertele de turism
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 aug 2021

Turiștii români au renunțat la concedii, părăsind rapid Grecia, după ce România a inclus această țară în zona ”roșie”. În plus, multe vacanțe programate în luna august au fost anulate de români, din același motiv.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În consecință, presa elenă îi îndeamnă pe greci să speculeze această situație și să urmărească reducerile din turism, pentru a beneficia de vacanțe mai ieftine, arată Rador.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

”Drumurile care duc spre portul Thassos erau pline de mașini care se îndreptau spre feriboturi, pentru a lua drumul întoarcerii, lucru care s-a întâmplat sâmbătă, dar și ieri, duminică. Realitatea este că hotelierii din Thassos au suferit mari pierderi economice, întrucât agențiile de turism din România rezervaseră camere până la 15 august. Acum aceste hoteluri au rămas goale și vor trebui găsiți ocupanți din rândul turiștilor greci, așa că de astăzi este de așteptat să apară oferte speciale de vacanță în Thassos”, scrie newsbreak.gr.

Numeroși turiști români și-au încheiat intempestiv concediile în Grecia încă de sâmbătă, la Vama Giurgiu formându-se cozi de zâțiva kilometri.

După intrarea Greciei în ”zona roșie”, doar persoanele vaccinate și cele care au trecut prin boală sunt scutite de carantină la sosirea în România, începând de duminică, 1 august.

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
turisti
romani