Trump anulează întâlnirea cu Putin, de la G20

Trump anulează întâlnirea cu Putin, de la G20
scris 30 nov 2018

Președintele SUA Donald Trump a anulat întâlnirea pe care ar fi urmat să o aibă cu liderul rus Vladimir Putin cu ocazia reuniunii G20 din Argentina, anunță Reuters.

"Având în vedere că navele și marinarii nu au fost returnați Ucrainei de către Rusia, am decis că ar fi mai bine pentru toate părțile implicate să-mi anulez întâlnirea programată", a scris Trump pe Twitter.

Nivelul migrației nete din UE în Marea Britanie - la cel mai scăzut nivel din ultimii 6 ani; migrația netă a cetățenilor din Bulgaria și România s-a înjumătățit din 2016 până în prezent CITEȘTE ȘI Nivelul migrației nete din UE în Marea Britanie - la cel mai scăzut nivel din ultimii 6 ani; migrația netă a cetățenilor din Bulgaria și România s-a înjumătățit din 2016 până în prezent

Anunțul este făcut la o oră după ce le transmisese reporterilor că probabil se va întâlni cu Putin în Argentina și l două ore după ce fostul său avocat Michael Cohen a reunoscut în instanță că a mințit Congresul în legătură cu un proiect imobiliar al Trump Organization la Moscova, scrie News.ro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
trump
putin