Trump anulează întâlnirea cu Putin, de la G20

Trump anulează întâlnirea cu Putin, de la G20
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 nov 2018

Președintele SUA Donald Trump a anulat întâlnirea pe care ar fi urmat să o aibă cu liderul rus Vladimir Putin cu ocazia reuniunii G20 din Argentina, anunță Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Având în vedere că navele și marinarii nu au fost returnați Ucrainei de către Rusia, am decis că ar fi mai bine pentru toate părțile implicate să-mi anulez întâlnirea programată", a scris Trump pe Twitter.

Nivelul migrației nete din UE în Marea Britanie - la cel mai scăzut nivel din ultimii 6 ani; migrația netă a cetățenilor din Bulgaria și România s-a înjumătățit din 2016 până în prezent CITEȘTE ȘI Nivelul migrației nete din UE în Marea Britanie - la cel mai scăzut nivel din ultimii 6 ani; migrația netă a cetățenilor din Bulgaria și România s-a înjumătățit din 2016 până în prezent

Anunțul este făcut la o oră după ce le transmisese reporterilor că probabil se va întâlni cu Putin în Argentina și l două ore după ce fostul său avocat Michael Cohen a reunoscut în instanță că a mințit Congresul în legătură cu un proiect imobiliar al Trump Organization la Moscova, scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
trump
putin