Turcia ”nu va da înapoi” în achiziționarea unor sisteme de tip S-400, anunță Erdogan

Turcia ”nu va da înapoi” în achiziționarea unor sisteme de tip S-400, anunță Erdogan
scris 25 iun 2019

Turcia ”nu va da înapoi” în privința achiziționării de rachete ruse de tip S-400, în pofida presiunilor Statelor Unite, a anunțat marți președintele rus Recep Tayyip Erdogan, înaintea unei întâlniri cu Donald trump, în weekend, în marja G20, în japonia, relatează AFP.

”Problema (sistemelor de tip) S-400 este legată în mod direct de suveranitatea noastră, iar noi nu vom da înapoi în acest subiect”, a declarat Erdogan într-un discrus susținut în fața unor deputați din cadrul Partidului Justiției și Dezvoltării (AKP, islamo-cosnervator), la Ankara, scrie News.ro.

Cel mai mare proprietar de depozite din România semnează pentru un credit de 1,9 miliarde euro, inclusiv pentru noi proiecte. Cea mai mare tranzacție financiară de pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est CITEȘTE ȘI Cel mai mare proprietar de depozite din România semnează pentru un credit de 1,9 miliarde euro, inclusiv pentru noi proiecte. Cea mai mare tranzacție financiară de pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est

Livrarea sistemelor ruse începe ”luna viitoare”, a anunțat șeful statului turc.

Missiles russes: «pas de marche arrière», dit Erdogan avant une rencontre avec Trump

viewscnt
Afla mai multe despre
turcia
rachete
erdogan