Ungaria a prelungit cu o lună restricțiile de intrare pe teritoriul său

Ungaria a prelungit cu o lună restricțiile de intrare pe teritoriul său
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 oct 2020

Ungaria a prelungit, până la sfârșitul lunii octombrie, măsurile restrictive privind accesul în țară introduse de la 1 septembrie pentru prevenirea extinderii epidemiei de COVID-19, potrivit unui anunț transmis joi de șeful de cabinet al premierului Viktor Orban, citat de agențiile MTI și EFE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rămâne astfel interzis accesul străinilor în Ungaria, cu excepția tranzitului, călătoriilor de afaceri sau umanitare, convoaielor militare, participării la evenimente importante sportive, culturale și religioase, exceptați fiind și cetățenii străini care lucrează în Ungaria, diplomații sau alte persoane aflate în călătorii oficiale, conform Agerpres.

Playboy revine pe bursă după nouă ani, prin intermediul fuziunii cu compania Mountain Crest Acquisition CITEȘTE ȘI Playboy revine pe bursă după nouă ani, prin intermediul fuziunii cu compania Mountain Crest Acquisition

Cetățenii ungari reveniți din străinătate trebuie să rămână în carantină sau să obțină două rezultate negative la testul de COVID-19.

Printre alte măsuri aplicate începând din 1 septembrie, măștile au devenit obligatorii în transportul public și în spațiile închise (nepurtarea lor fiind sancționată cu o amendă de 50.000 de forinți - 138 de euro), cluburile și barurile se închid cel târziu la ora 23:00 și au fost interzise vizitele în spitale și cămine de bătrâni. Aceste măsuri rămân de asemenea în vigoare.

În ultimele 24 de ore în Ungaria au fost confirmate 848 de noi cazuri de

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
restrictii