Ungaria: Planurile Ursulei von der Leyen se îndreaptă spre un imperiu european

Ungaria: Planurile Ursulei von der Leyen se îndreaptă spre un imperiu european
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 sep 2023

„Din păcate, cetățenii Europei nu pot rămâne calmi ascultând planurile Ursulei von der Leyen, care se îndreaptă spre un imperiu european”, a scris președintele Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului ungar pe pagina sa oficială de socializare, potrivit Magyar Nemzet, citat de Rador.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Potrivit lui Judit Varga, deși s-au auzit o mulțime de clișee, a existat un lucru care nu a fost menționat, și anume calea spre pace. Răspunsul la provocările Europei nu este nici în continuare războiul și nici impunerea conceptului mai multor Europe, ci pacea, a explicat politicianul ungar.

iPhone 15 va permite limitarea nivelului de încărcare a bateriei CITEȘTE ȘI iPhone 15 va permite limitarea nivelului de încărcare a bateriei

Judit Varga a subliniat că numai pacea poate garanta securitatea și prosperitatea statelor naționale într-o Europă mai inteligentă.

În opinia sa, calea care duce la pace începe cu încetarea imediată a focului și negocierile de pace.

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
ue