Următoarea rundă de negocieri dintre Rusia și Ucraina va avea loc în Istanbul

Următoarea rundă de negocieri dintre Rusia și Ucraina va avea loc în Istanbul
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2022

Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, și omologul său rus, Vladimir Putin, ”au convenit că următoarea întâlnire a delegațiilor ruse și ucrainene va avea loc la Istanbul”, potrivit unui comunicat al Direcției de Comunicare a Președinției turce, relatează CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Purtătorul de cuvânt al președintelui turc, Ibrahim Kalin, a declarat duminică, pentru CNN, că negocierile vor avea loc marți, scrie News.ro.

VIDEO Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock în timpul galei Oscar din cauza unei glume făcute despre soția sa CITEȘTE ȘI VIDEO Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock în timpul galei Oscar din cauza unei glume făcute despre soția sa

Cu toate acestea, negociatorul ucrainean David Arahamia a declarat în cursul zilei de duminică că întâlnirea va avea loc luni. Rundele anterioare de negocieri nu au avut rezultatele dorite.

Erdogan și Putin au discutat despre ”cea mai recentă situație din războiul Rusia-Ucraina” și despre eforturile de negociere dintre Rusia și Ucraina, conform comunicatului.

”În timpul întâlnirii, președintele Erdogan a subliniat necesitatea încetării focului și stabilirii păcii între Rusia și Ucraina cât mai curând posibil și îmbunătățirii situației umanitare din regiune și a afirmat că Turcia va continua să contribuie în orice mod posibil pe parcursul acestui proces”, se adaugă în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
ucraina
razboi