VIDEO Chișinăul a expulzat zeci de diplomați din Rusia

VIDEO Chișinăul a expulzat zeci de diplomați din Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 aug 2023

Zeci de diplomați și angajați tehnico-administrativi ai Ambasadei Federației Ruse la Chișinău au părăsit Republica Moldova.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ei au zburat spre Moscova cu o cursă specială, conform Deschide.MD, care a filmat drumul parcurs de aceștia din incinta ambasadei și până la Aeroportul Internațional Chișinău.

VIDEO Polonia - Demonstrație de forță cu dedicație, cea mai mare paradă militară din ultimele decenii. Expert: Va fi superputerea militară europeană a UE și a NATO CITEȘTE ȘI VIDEO Polonia - Demonstrație de forță cu dedicație, cea mai mare paradă militară din ultimele decenii. Expert: Va fi superputerea militară europeană a UE și a NATO

22 de diplomați ruși și 23 de angajați din rândul personalului tehnic al Ambasadei Rusiei la Chișinău, împreună cu familiile lor, au părăsit Republica Moldova și s-au întors în Federația Rusă, la bordul unei aeronave trimise special de Moscova, după ce Chișinăul a cerut ca numărul cetățenilor ruși care lucrează la ambasada rusă să fie redus de la 70 la 25 de persoane, relatează presa locală.

O aeronavă trimisă pentru a-i transporta la Moscova pe diplomații ruși a aterizat la ora locală 05:30 pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Erdogan și Orbán se vor întâlni la Budapesta CITEȘTE ȘI Erdogan și Orbán se vor întâlni la Budapesta

Cei 45 de angajați ai Ambasadei ruse au fost transportați la Aeroportul Internațional Chișinău cu două autocare, mai multe automobile, dar și cu un camion. Jurnaliștii nu au avut acces în aeroport, a scris NewsMaker, potrivit News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
moldova
rusia