VIDEO Rusia lovește Ucraina după episodul Kerci. Explozii în centrul Kievului

VIDEO Rusia lovește Ucraina după episodul Kerci. Explozii în centrul Kievului
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 oct 2022

Mai multe explozii au zguduit luni dimineață zona centrală a capitalei ucrainene Kiev, după atacul din weekend asupra podului de la Kerci, anunță The Guardian.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a emis o declarație prin intermediul contului său oficial de Telegram imediat după ora locală 8:30, afirmând: „Mai multe explozii în districtul Shevchenkiv - în centrul capitalei”, scrie News.ro.

Rusia confiscă proiectul de petrol și gaze Sahalin-1, condus de Exxon Mobil CITEȘTE ȘI Rusia confiscă proiectul de petrol și gaze Sahalin-1, condus de Exxon Mobil

De asemenea, AP a relatat că au avut loc mai multe explozii, care au urmat sunetului produs de lansarea de rachete.

Conform Kiev Independent, au putut fi auzite cel puțin patru explozii, urmate de degajări mari de fum, în zona centrală a orașului.

În oraș și în zonele învecinate a fost declanșată alarma aeriană.

O rachetă rusească a aterizat pe o stradă a orașului Kiev, lângă monumentul lui Hrușevski, potrivit unui consilier al ministrului de Interne.

FOTO Regiunile ucrainene anexate ilegal apar deja în prognoza meteo din Rusia CITEȘTE ȘI FOTO Regiunile ucrainene anexate ilegal apar deja în prognoza meteo din Rusia

Anton Gherașcenko,, consilier al ministrului afacerilor interne, a făcut afirmația pe contul său de Telegram în această dimineață, alături de imagini care se presupune că sunt de la fața locului.

Deputatul ucrainean Oleksii Goncearenko a adăugat că o rachetă a căzut „chiar în centrul orașului”.

„Mașinile ard și ferestrele au fost sparte în case. Sunt morți”, a scris el pe Twitter în această dimineață.

viewscnt
Afla mai multe despre
kiev
explozii