VIDEO Rușii stau la cozi imense la magazinele H&M, înainte de închiderea definitivă

VIDEO Rușii stau la cozi imense la magazinele H&M, înainte de închiderea definitivă
scris 3 aug 2022

Înainte de a se retrage definitiv din Rusia, marele retailer de îmbrăcăminte H&M și-a redeschis magazinele din Moscova pentru lichidarea stocurilor, iar cozi imense s-au format în fața acestora.

Magazinele din Moscova s-au redeschis pentru a-și vinde stocurile, iar pe rețelele sociale au apărut imagini cu cozi imense la magazinul din centrul comercial Aviapark sau la cel din centrul comercial Metropolis, scrie Hotnews.ro.

Premierul cere investigație pe piața spot angro de energie: Verificați dacă sunt elemente speculative! România - cel mai ridicat preț mediu zilnic spot la energie electrică din întreaga Europă CITEȘTE ȘI Premierul cere investigație pe piața spot angro de energie: Verificați dacă sunt elemente speculative! România - cel mai ridicat preț mediu zilnic spot la energie electrică din întreaga Europă

H&M - al doilea cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din lume - are 170 de magazine în 65 de orașe din Rusia.

Compania - la fel ca multe altele din întreaga lume - și-a suspendat afacerile în Rusia la începutul lunii martie, în urma sancțiunilor impuse Moscovei de către occident după invazia în Ucraina. La jumătatea acestei luni, H&M și-a anunțat retragerea definitivă din Rusia.

viewscnt
Afla mai multe despre
h&m
haine
rusia