VIDEO Un mega-iaht al lui Roman Abramovici a acostat în Turcia, țară care nu aplică sancțiuni Rusiei

VIDEO Un mega-iaht al lui Roman Abramovici a acostat în Turcia, țară care nu aplică sancțiuni Rusiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mar 2022

Un iaht aparținând miliardarului rus Roman Abramovici a acostat în sud-vestul Turciei, țară care nu aplică sancțiunile occidentale împotriva oligarhilor ruși, printre care proprietarul clubului de fotbal Chelsea, notează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Solaris, un vas de lux cu o lungime de 140 de metri, care arborează pavilionul Bermudelor, a fost filmat luni în orașul turistic Bodrum, la mai bine de o săptămână după ce a fost văzut într-un port din Muntenegru, care nu este membru UE.

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

Țările occidentale, în frunte cu Statele Unite și Uniunea Europeană, au impus sancțiuni fără precedent Rusiei după invadarea Ucrainei, plasând oligarhi, printre care Roman Abramovici, și apropiați ai președintelui rus Vladimir Putin, pe lista acestor retorsiuni, scrie Agerpres.

Turcia, membră a NATO, care întreține legături strânse cu Rusia și Ucraina, nu s-a alăturat sancțiunilor care vizează Moscova.

Mai multe țări au confiscat iahturi aparținând celor mai bogați ruși, iar președintele american Joe Biden a asigurat că aliații "vor veni să caute bunurile voastre nelegiuite".

Săptămâna trecută, UE a adoptat noi sancțiuni împotriva Rusiei cu Roman Abramovici, proprietarul clubului de fotbal Chelsea, printre alte ținte.

Oligarhul, care deține un iaht și mai mare, Eclipse, de 162 de metri lungime, este lovit în Marea Britanie de înghețarea activelor sale și de interdicția de călătorie.

viewscnt
Afla mai multe despre
roman abramovici
turcia
iaht