VIDEO Zelenski: Ucraina nu are intenția de a renunța la Donbas pentru a pune capăt războiului

VIDEO Zelenski: Ucraina nu are intenția de a renunța la Donbas pentru a pune capăt războiului
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 apr 2022

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat pentru CNN că Ucraina nu este dispusă să renunțe la teritoriul din partea de est a țării pentru a pune capăt războiului cu Rusia, iar armata ucraineană este pregătită să lupte cu armata Moscovei în regiunea Donbas într-o bătălie despre care spune că ar putea influența cursul întregului război.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Zelenski a declarat într-un interviu exclusiv cu Jake Tapper de la CNN că țara sa nu are nicio garanție că Rusia nu va încerca din nou să pună mâna pe Kiev, dacă va reuși să captureze Donbas, scrie Hotnews.ro.

„De aceea este foarte important pentru noi să nu le permitem, să ne menținem pe poziție, pentru că această bătălie... poate influența cursul întregului război”, a spus Zelenski.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: În acest moment, atenția investitorilor se duce mai mult către zona de cripto. Bitcoin este în continuare favorizat CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: În acest moment, atenția investitorilor se duce mai mult către zona de cripto. Bitcoin este în continuare favorizat

„Pentru că nu am încredere în armata rusă și în conducerea rusă”, a continuat el. „De aceea înțelegem că dacă am luptat cu ei și au plecat, au fugit de la Kiev -- din nord, din Cernihiv și din direcția aceea -- nu înseamnă că, dacă sunt capabili să captureze Donbas, nu vor veni mai departe spre Kiev.”

viewscnt
Afla mai multe despre
zelinski
donbas