Veniturile principalelor bănci de investiții din lume au urcat anul trecut cu 45%

Veniturile principalelor bănci de investiții din lume au urcat anul trecut cu 45%
scris 21 mar 2019

Veniturile principalelor bănci de investiții din lume, obținute din tranzacții cu materii prime, vânzarea derivatelor și alte activități din sector, au ajuns la 3,6 miliarde de dolari anul trecut, fiind cu 45% mai mari decât în 2017, se arată într-un studiu realizat de compania de analize Coalition, transmite Reuters.

Expansiunea din 2018 vine după o lungă perioadă de declin al veniturilor, din cauza cerințelor mai dure ale autorităților de reglementare și a reducerii activităților, scrie Agerpres.

Operațiune: eMAG fuzionează în Ungaria cu rivalul Extreme Digital și țintește vânzări de 1 miliard de euro în țara vecină. Intrare pe 5 noi piețe CITEȘTE ȘI Operațiune: eMAG fuzionează în Ungaria cu rivalul Extreme Digital și țintește vânzări de 1 miliard de euro în țara vecină. Intrare pe 5 noi piețe

Cele mai ridicate venituri obținute în 2018 din tranzacțiile cu materii prime au fost realizate de băncile americane Morgan Stanley, JPMorgan, Citibank și Goldman Sachs.

În rândul celor mai mari 12 bănci de investiții din lume din studiul Coalition sunt incluse Bank of America Merrill Lynch, Barclays, BNP Paribas, Credit Suisse, Deutsche Bank, HSBC, Societe Generale și UBS.. 

viewscnt
Afla mai multe despre
morgan stanley
jpmorgan
citibank