ANUNȚ FOTO Când, unde și la ce preț va fi lansat Netflix cu reclame

ANUNȚ FOTO Când, unde și la ce preț va fi lansat Netflix cu reclame
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 oct 2022

Versiunea cu reclame a serviciul de streaming american se va numi „Netflix Basic with Ads” și va fi disponibilă într-un număr limitat de țări din luna noiembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Abonamentul Basic with Ads va fi disponibil din 3 noiembrie în Statele Unite, Australia, Brazilia, Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Coreea, Mexic, Spania și Regatul Unit, anunță Netflix.

FOTO Un cuplu italian a plecat în vacanță la Cracovia. A ajuns la.... Craiova. \ CITEȘTE ȘI FOTO Un cuplu italian a plecat în vacanță la Cracovia. A ajuns la.... Craiova. "Imaginați-vă scena."

Prețul acestuia diferă de la țară la țară. În SUA va costa 7 dolari pe lună, iar în Italia, de exemplu, abonamentul va fi 5,5 euro pe lună.

Oficialii companiei lasă de înțeles, însă, că și acesta ar putea fi scumpit la un moment dat, la fel cum compania a procedat deja de mai multe ori cu celelalte abonamente.

Digi reorganizează grila de programe TV. Cum arată CITEȘTE ȘI Digi reorganizează grila de programe TV. Cum arată

Utilizatorii vor trebui să suporte 4-5 minute de reclame pe oră. Reclamele vor avea undeva între 15 și 30 de secunde.

Versiune cu reclame va avea, însă, mai multe neajunsuri. În primul rând, nu întreaga librărie de conținut a Netflix va fi disponibilă. Compania spune că negociază în acest sens cu deținătorii drepturilor.

În al doilea rând, calitatea de vizionare va fi limitată la HD (720p). În fine, abonații la această versiune nu vor putea face download pentru a viziona offline conținutul.

ANUNȚ FOTO Când, unde și la ce preț va fi lansat Netflix cu reclame

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
reclame
video
streaming