Disney+ ar putea oferi canale care transmit în continuu

Disney+ ar putea oferi canale care transmit în continuu
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 apr 2024

Serviciul de streaming Disney+ urmează să introducă așa-zise canale de conținut, similare posturilor tradiționale de cablu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Disney vrea să adauge serviciului său de streaming o nouă modalitate de vizionare a conținutului, care să elimine nevoia luării unei decizii din partea utilizatorului, susțin surse citate de The Information.

Astfel, Disney+ va conține canale care vor emite non-stop conținutul disponibil în cadrul platformei, precum cel legat de universurile Marvel sau Star Wars.

Spotify lansează, în beta, o funcție de creare a listelor de melodii cu ajutorul AI-ului CITEȘTE ȘI Spotify lansează, în beta, o funcție de creare a listelor de melodii cu ajutorul AI-ului

Dincolo de acestea, viitoarele canale vor reda și conținut mai vechi al companiei precum filmele clasice Disney sau animațiile produse de Pixar.

Aceste canale ar urma să difuzeze și reclame, de care abonații nu vor scăpa chiar dacă au plătit și un abonament Disney+.

Compania nu a comentat încă informația, astfel că nu se cunoaște deocamdată când vor fi lansate canalele de conținut ale platformei de streaming deținute de Disney.

viewscnt
Afla mai multe despre
disney+
canale
streaming