Noutățile Netflix pentru februarie - You, Outer Banks și Your Place or Mine cu Reese Witherspoon și Ashton Kutcher

Noutățile Netflix pentru februarie - You, Outer Banks și Your Place or Mine cu Reese Witherspoon și Ashton Kutcher
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 feb 2023

Capul de afiș al lunii februarie este ținut de un film cu Reese Witherspoon și Ashton Kutcher în rolurile principale, secondat de continuări ale unor seriale precum Outer Banks și You.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Your Place or Mine este o comedie romantică cu Reese Witherspoon și Ashton Kutcher, ale căror caractere fac schimb de vieți și case timp de o săptămână, pentru a se pune reciproc în pielea celuilalt.

Joe încearcă să fie băiat cuminte în prima parte din sezonul patru al serialului You, asta cel puțin până începe să se înfiripe o nouă obsesie.

FOTO Fanii Disney, dispuși să plătească sute și chiar mii de dolari pe “apă Splash Mountain” CITEȘTE ȘI FOTO Fanii Disney, dispuși să plătească sute și chiar mii de dolari pe “apă Splash Mountain”

„Albiturile” din Outer Banks încep sezonul trei naufragiați pe o insulă idilică, însă, calmul nu durează mult înainte ca lucrurile să o ia, din nou, razna.

Toate noutățile Netflix din luna februarie:

Titluri originale

1 Februarie 2023
Detective Conan: The Culprit Hanzawa
Titlu localizat: Detectiv Conan: Hanzawa, eternul vinovat
O siluetă suspectă care plănuiește o crimă circulă prin Beika, un oraș cu criminalitate ridicată. O parodie derivată din „Detectiv Conan”.

Gunther's Millions
Titlu localizat: Milioanele lui Gunther: Miniserial
Dacă un câine proprietar al unui fond fiduciar nu e suficient de ciudat, trebuie să vezi cum își duce viața excentricul îngrijitor al acestuia, înconjurat de adepți.


2 Februarie 2023
Freeridge
Patru prieteni adolescenți vor să scape de un blestem după ce o cutie veche și ciudată pare să aducă în viețile lor nenorociri și nu numai.

Make my day
Pe o planetă de gheață îndepărtată, care promite un viitor strălucit, prizonierii extrag o sursă de energie rară, fapt ce duce la o descoperire letală și nedorită.


3 Februarie 2023
Class
Trei elevi dintr-un cartier sărac se înscriu la un liceu de elită din Delhi, în care secretele și zvonurile întunecate duc, până la urmă, la crimă.

Infiesto
În timp ce pandemia de coronavirus le dă viețile peste cap, doi detectivi îi urmăresc cu îndârjire pe autorii unei răpiri care pare să facă parte dintr-un plan sinistru.

Stromboli
Titlu localizat: De la teamă la iubire
După ce vacanța ei se duce de râpă, o femeie bântuită de amintirea căsniciei eșuate și de o ceartă cu fiica ei se înscrie într-o tabără intensă de autovindecare.

True Spirit
Titlu localizat: Spirit liber
O adolescentă australiană tenace își urmează visurile și își înfruntă temerile încercând să devină cea mai tânără persoană care navighează în jurul lumii pe cont propriu.

VIDEO „Ceasul Apocalipsei” a fost setat pentru prima dată în istorie la doar 90 de secunde de miezul nopții CITEȘTE ȘI VIDEO „Ceasul Apocalipsei” a fost setat pentru prima dată în istorie la doar 90 de secunde de miezul nopții

Vikingulven
Titlu localizat: Lupul viking
După ce e martoră la o crimă grotescă la o petrecere din noul său oraș, o adolescentă începe să aibă viziuni ciudate și dorințe bizare.


8 Februarie 2023
Bill Russell: Legend
Titlu localizat: Bill Russell: Legendă
Acest documentar biografic ne dezvăluie palmaresul uriaș al lui Bill Russell, recordmen NBA și apărător al drepturilor omului.

The Exchange
Titlu localizat: Bursa schimbărilor
Două femei decid să intre în lumea dominată de bărbați a bursei în Kuweitul anilor ’80, o lume bazată pe corupție și concurență acerbă. Inspirat de evenimente reale.


9 Februarie 2023
Dear David
Titlu localizat: Dragul meu David
O liceană eminentă își vede viața dată peste cap după ce blogul ei ficțional despre cel pe care-l iubește în secret ajunge să fie văzut de toată școala.

My Dad the Bounty Hunter
Titlu localizat: Tata, vânător intergalactic
Un vânător de recompense intergalactic își duce rolul de tată la extrem atunci când cei doi copii ai săi pleacă din greșeală cu el în spațiu și îi distrug misiunea.


10 Februarie 2023
10 Days of a Good Man
Titlu localizat: 10 zile ale omului bun
Un avocat transformat în detectiv particular preia un caz de dispariție de persoană, o misiune care, pe neașteptate, ajunge să-i schimbe viața.

Love is Blind: After the Altar Season 3
Titlu localizat: Love is Blind: After the Altar: Sezonul 3
Află ce mai fac fostele cupluri de tineri logodiți din acest sezon, la un an de la marea decizie de a se căsători sau de a rămâne singuri.

Love to Hate You
Titlu localizat: Iubesc să te urăsc
O avocată care detestă să fie învinsă de bărbați și un actor de top care nu are încredere în femei desconsideră iubirea. Asta până ce sunt obligați să iasă împreună.

FOTO Fanii Disney, dispuși să plătească sute și chiar mii de dolari pe “apă Splash Mountain” CITEȘTE ȘI FOTO Fanii Disney, dispuși să plătească sute și chiar mii de dolari pe “apă Splash Mountain”


13 Februarie 2023
Squared Love All Over Again
Titlu localizat: Dragoste la pătrat din nou
Un jurnalist celebru și o profesoară realistă își văd relația pusă la încercare atunci când un job intervine în calea noii lor vieți împreună.


14 Februarie 2023
A Sunday Affair
Uche și Toyin, prietene de-o viață, se îndrăgostesc de același bărbat complicat, iar asta le pune la încercare relația, totul pe fondul unei revelații sfâșietoare.

All the Places
Titlu localizat: Toate locurile
După ce nu s-au văzut timp de 15 ani, doi frați reiau legătura și își îndeplinesc un vis din copilărie, pornind într-o călătorie cu motocicleta prin Mexic.

In Love All Over Again
Titlu localizat: Îndrăgostiți din nou
De când s-au cunoscut, Irene și Julio se tot joacă de-a dragostea, despărțirea și împăcarea. Va avea parte relația asta de un final fericit?

Jim Jefferies: High n' Dry
Titlu localizat: Jim Jefferies: Cu ochii-n soare
Jim Jefferies vorbește despre lenea ursuleților koala, despre nedreapta rărire progresivă a părului la bărbați și despre motivul pentru care nu va mai bea niciodată.

Perfect Match (episoadele 1-4)
Titlu localizat: Perechea ideală
Cuplurile care-și demonstrează compatibilitatea câștigă puterea de a influența alte perechi în această competiție matrimonială strategică și seducătoare.

Re/Member
Șase liceeni blocați într-o buclă temporală trebuie să găsească rămășițele împrăștiate ale unei victime necunoscute pentru a rupe blestemul și a trăi ziua de mâine.


15 Februarie 2023
#NoFilter
Plictisită de studii, Marcely renunță la facultate pentru a-și urmări noul vis de a deveni influencer. Dar viața online este mult mai grea decât pare...

African Queens: Njinga
Titlu localizat: Regine africane: Njinga
Acest serial documentar dramatic urmărește ascensiunea și domnia reginei Njinga din Angola și descrie trădările din familie și rivalitățile politice de care a avut parte.

Eva Lasting
Titlu localizat: Eva pentru totdeauna
O adolescentă misterioasă sosește la o școală de băieți din Columbia anilor '70, unde distruge stereotipuri, încalcă reguli și frânge inimi.

Full Swing
Titlu localizat: Full Swing: Competiție pe terenul de golf
Acest serial documentar urmărește un grup de jucători profesioniști de golf atât pe teren, cât și în afara terenului, pe parcursul unui sezon competițional necruțător.

Creatorii de filmări scurte vor putea câștiga bani pe YouTube. Ce trebuie făcut CITEȘTE ȘI Creatorii de filmări scurte vor putea câștiga bani pe YouTube. Ce trebuie făcut

Red Rose
Un grup pestriț de adolescenți trebuie să supraviețuiască unei veri pline de teroare după ce descarcă o aplicație care face solicitări periculoase, cu consecințe mortale.

The Law According to Lidia Poët
Titlu localizat: Legea Lidiei Poët
După ce i se interzice să practice avocatura, o femeie se pregătește să lupte împotriva deciziei. Inspirat de povestea adevărată a Lidiei Poët, prima avocată din Italia.


16 Februarie 2023
Aggretsuko: Season 5
Titlu localizat: Aggretsuko: Sezonul 5
În acest ultim sezon, Retsuko se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, fiind propulsată în politică. Votați-o pe Retsuko!

The Upshaws: Part 3
Titlu localizat: Ce mai face familia Upshaw: Partea 3
Străduindu-se în continuare să reușească și să treacă peste dezastre, membrii familiei Upshaw au parte de obstacole care le pun la încercare determinarea și relațiile.


17 Februarie 2023
A Girl and an Astronaut
Titlu localizat: O fată și un cosmonaut
Un astronaut revine pe Pământ după 30 de ani, reaprinde flacăra unei vechi iubiri și trezește interesul unei corporații care vrea să afle cum de nu a îmbătrânit deloc.

Community Squad
Titlu localizat: Garda comunitară
O brigadă civilă pestriță, creată pentru a îmbunătăți imaginea poliției se confruntă cu un pericol neașteptat atunci când dă peste o operațiune de trafic de droguri.

Ganglands: Season 2
Titlu localizat: Echipa de tâlhari: Serialul: Sezonul 2
Mehdi, Liana și Tony au în plan să plece din Belgia, dar îi împiedică sosirea unui nou dușman, unul care îi obligă să facă alianțe cu foști rivali.

Unlocked
Viața unei femei este dată peste cap atunci când un bărbat periculos intră în posesia telefonului ei pierdut și îl folosește pentru a-i urmări orice mișcare.

Experiență inedită: Au trecut din 2022 în 2023 fără a prinde miezul nopții CITEȘTE ȘI Experiență inedită: Au trecut din 2022 în 2023 fără a prinde miezul nopții


19 Februarie 2023
Whindersson Nunes: Preaching to the Choir
Titlu localizat: Whindersson Nunes: Vă țin predică
Cum sfârșitul lumii pare să se apropie, Whindersson Nunes vorbește despre situația actuală, rețelele sociale și religie în acest program special de stand-up.


21 Februarie 2023
Perfect Match (episoadele 5-8)
Titlu localizat: Perechea ideală
Cuplurile care-și demonstrează compatibilitatea câștigă puterea de a influența alte perechi în această competiție matrimonială strategică și seducătoare.


22 Februarie 2023
Murdaugh Murders: A Southern Scandal
Titlu localizat: Crimele Murdaugh: Un scandal sudist
O serie de tragedii șocante dezbină o comunitate unită din Carolina de Sud și scot la iveală secretele îngrozitoare ale celei mai puternice familii din zonă.

The Strays
Titlu localizat: Umbre necunoscute
Viața pe care o femeie de culoare cu pielea deschisă și-a construit-o cu grijă începe să scape de sub control atunci când, în suburbia ei liniștită, apar doi străini.

Triptych
Titlu localizat: Trei vieți
După ce află că este una din trei tripleți identici, o detectivă neobosită pornește într-o călătorie periculoasă pentru a afla adevărul despre trecutul ei.


23 Februarie 2023
Call Me Chihiro
Titlu localizat: Spune-mi Chihiro
O fostă prostituată se angajează la un stand de bento într-un orășel de litoral și alină persoanele singure care-i ies în cale.

That Girl Lay Lay: Season 2
Titlu localizat: Lay Lay: Sezonul 2
Cum secretul ei încă nu a fost dezvăluit, Lay Lay este iar alături de prietena ei Sadie. Cele două fete au parte de probleme cu aplicația, peripeții și lecții de viață.


24 Februarie 2023
Formula 1: Drive to Survive: Season 5
Titlu localizat: Formula 1: Viața în viteza a 8-a: Sezonul 5
În fiecare sezon captivant de Formula 1, piloții, managerii și proprietarii de echipe trăiesc la cote maxime, atât pe circuit, cât și în afara lui.

Daea: Tot timpul fac balet cu mintea. Nu obosesc, eu sunt ca panoul fotovoltaic CITEȘTE ȘI Daea: Tot timpul fac balet cu mintea. Nu obosesc, eu sunt ca panoul fotovoltaic

Oddballs: Season 2
Titlu localizat: Aventuri trăsnite cu James: Sezonul 2
James revine cu prietenii săi, Max și Echo, pentru alte tirade, idei nu prea strălucite și pozne la școală, culminând iar cu un dezastru în Dirt, Arizona.

We Have a Ghost
Titlu localizat: Avem o fantomă
Kevin caută să descopere adevărul despre trecutul unei fantome pe nume Ernest, pe care o descoperă în noua sa casă, cei doi devenind astfel ținte CIA.

Who Were We Running From?
Titlu localizat: De cine fugeam noi?
Având un trecut dureros, o mamă duce o viață de fugară anonimă alături de fiica ei, locuiește prin hoteluri și consideră că oricine poate fi o amenințare.


28 Februarie 2023
A Whole Lifetime with Jamie Demetriou
Titlu localizat: O viață întreagă cu Jamie Demetriou
În acest program special cu muzică și scheciuri, Jamie Demetriou parcurge toate etapele vieții, din pântecele mamei la perioada adultă și bătrânețea nu tocmai liniștită.

Perfect Match (episoadele 9-12)
Titlu localizat: Perechea ideală
Cuplurile care-și demonstrează compatibilitatea câștigă puterea de a influența alte perechi în această competiție matrimonială strategică și seducătoare.

Too Hot to Handle: Germany
Titlu localizat: Atenție, frige! Germania
Zece oameni superbi și fără obligații se întâlnesc într-un paradis tropical fără să știe că pentru a câștiga premiul de 200.000 de euro trebuie să renunțe complet la sex.


Titluri licențiate

1 Februarie 2023
Grown Ups 2

Hajime no Ippo: The Fighting!: Sezonul 1

Midnight Express

Mirciulică

Monster: Sezonul 1

No Strings Attached

Not Another Teen Movie

FTC intentează proces pentru a bloca cumpărarea Activision Blizzard de Microsoft CITEȘTE ȘI FTC intentează proces pentru a bloca cumpărarea Activision Blizzard de Microsoft

Sense and Sensibility

The Nanny Diaries

Year One


7 Februarie 2023
The Tax Collector


14 Februarie 2023
Mission: Impossible - Fallout

The Silencing


15 Februarie 2023
A Time to Kill

Knight and Day

Lawrence of Arabia: Restored Version

Love & Other Drugs

Only You

Silverado

The Professionals

The Remains of the Day


16 Februarie 2023
Bean: The Ultimate Disaster Movie

Blackfish

Jurassic Park

Jurassic Park III

Jurassic World

Pitch Perfect

Pitch Perfect 3

Scent of a Woman

Netflix și HBO Max primesc cele mai multe nominalizări la Golden Globe Awards 2023 dintre serviciile de streaming CITEȘTE ȘI Netflix și HBO Max primesc cele mai multe nominalizări la Golden Globe Awards 2023 dintre serviciile de streaming

The Lost World: Jurassic Park


20 Februarie 2023
Broken Hearts Gallery

The Walking Dead: Sezonul 11


23 Februarie 2023
The Croods: A New Age

În funcție de negocierile drepturilor de difuzare, pot apărea și alte filme sau seriale pe parcursul acestei luni, fiind posibilă, în unele cazuri, și schimbarea datelor de publicare.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
streaming
video
filme
seriale
reese witherspoon
ashton kutcher
you
outer banks
your place or mine