Versiunea clasică a jocului Monopoly își schimbă pionii după 82 de ani, cu piese votate de fanii din întreaga lume

Versiunea clasică a jocului Monopoly își schimbă pionii după 82 de ani, cu piese votate de fanii din întreaga lume
scris 12 ian 2017

Versiunea clasică a jocului Monopoly își va schimba pionii după 82 de ani, cu opt piese noi alese de fanii din România și din întreaga lume, printr-o campanie de votare numită ”Mania Pionilor”, care se va desfășura online până pe 31 ianuarie, urmând ca rezultatul să fie anunțat în luna martie.

În campania de votare lansată pe site-ul www.votemonopoly.com, pe 10 inuarie, au fost înscriși 64 de pioni vechi și noi, împărțiți în opt categorii: animale, modă, elemente istorice, încălțăminte, invenții, social media, transport și lucruri care plutesc. Românii vor putea vota pionul preferat din fiecare categorie, astfel încât fiecare dintre acestea să fie reprezentată în cadrul jocului clasic Monopoly, începând cu luna august, informează reprezentanții Hasbro.

Cel mai votat pion de către fanii din întreaga lume va fi anunțat în luna februarie, urmând ca în luna martie să fie anunțată întreaga listă a pionilor ”câștigători”, scrie News.ro.

”Unul dintre cele mai importante momente ale jocului este chiar alegerea pionului norocos. Jucătorii se atașează de cei care le reprezintă personalitatea, ori, mai simplu, de cei care le-au purtat noroc în timpul jocului precedent. Pentru că sunt atât de importanți pentru fani, Monopoly le oferă acestora ocazia de a alege pionii care vor fi prezenți de acum încolo în varianta clasică a jocului. Suntem foarte curioși să aflăm preferințele românilor”, a declarat Larisa Popescu, Brand Manager Hasbro România.

Odată cu ”Mania Pionilor”, Hasbro va lansa și jocul Monopoly – Mania Pionilor, care va include 16 figurine. Astfel, pe lângă cele opt figurine tradiționale ale jocului, această ediție specială include alți opt pioni aurii, precum pinguinul, ceasul, rățușca sau statueta Domnului Monopoly, reprezentativi pentru categoriile incluse în campania de votare.

Iohannis a promulgat scutirea pensiilor sub 2.000 lei de impozit și a tututor pensiilor de plata CASS. Legea se aplică din februarie CITEȘTE ȘI Iohannis a promulgat scutirea pensiilor sub 2.000 lei de impozit și a tututor pensiilor de plata CASS. Legea se aplică din februarie

Încă din 1935, de la apariția primei ediții a jocului Monopoly, figurinele metalice au fost elemente cheie ale jocului Monopoly. De-a lungul timpului, zeci de pioni din edițiile speciale lansate în fiecare an reprezentat peste un miliard de jucători din 114 țări. Însă, varianta clasică a jocului Monopoly a rămas neschimbată.

Lansat pe 19 martie 1935, Monopoly a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de societate la nivel mondial până în prezent. Jocul este tradus în 47 de limbi și se comercializează în 144 de țări.

Înființată în urmă cu 90 ani, Hasbro este una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri și jucării la nivel global. De-a lungul timpului, a lansat peste 300 de ediții speciale Monopoly, fiecare dintre acestea având o tematică diferită.

În portofoliul brandului Hasbro se află, în afară de Monopoly, jocuri precum Pie Face, NERF, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop și Play-Doh.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
monopoly