Ofertă specială de la BRD doar în acest week-end: Ia-ți creditul Expresso Verde și primești un card cadou eMAG de 500 de lei

Ofertă specială de la BRD doar în acest week-end: Ia-ți creditul Expresso Verde și primești un card cadou eMAG de 500 de lei
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 10 nov 2023

BRD îți oferă până la 130.000 de lei (circa 26.000 de euro). Mai mult, dacă soliciți oferta în acest weekend și îți iei creditul până pe 31 decembrie 2023, primești și un card cadou eMAG de 500 de lei!

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cu creditul Expresso Verde, cu dobânda de la 8.75%/an, poți realiza diverse achiziții „verzi”, de la echipamente pentru mobilitatea personală până la echipamente ce îmbunătățesc eficienta energetică a locuinței. Dacă îți dorești o mașină electrică sau hibrid de tip plug-in (cu emisii de CO2 de sub 50g/km), sau poate vrei ceva mai rapid, mobil și ușor pentru transportul în oraș, precum o bicicletă sau o trotinetă, fie că vorbim de unele clasice sau electrice. Sau poate îți iei chiar scuterul electric la care te uiți de multă vreme!

Investiția în produse verzi îți aduce și economii pe termen lung! Iar dacă locuiești la casă, cu ajutorul creditului Expresso Verde poți achiziționa panouri solare sau instalații auxiliare, inclusiv unități de stocare a energiei termice sau electrice produsă din sursă regenerabilă, decizie care s-ar putea dovedi deosebit de inspirată! Iar în prag de iarnă, dacă ai nevoie de o pompă de căldură (care să meargă cu panourile de mai sus), sau poate de o centrală termică, un boiler sau un convector, iar acestea sunt încadrate în clasa de eficiență energetică A sau B poți accesa creditul Expresso Verde de la BRD.  Poți ține frigul la distanță iarna asta și prin montarea ferestrelor de tip termopan. Și dacă ești genul care-și face iarnă car și vara sanie, atunci poate te gândești să te pregătești de vara viitoare cu o nouă instalație de aer condiționat!

Cu cardul cadou eMAG de 500 de lei, pe care îl poți obține doar în acest weekend, poți să-ți mai cumperi în casă și alte lucruri de care ai nevoie din zecile de mii de sortimente vândute de cel mai mare magazin online românesc.

Creditul Expresso Verde nu necesită garanții asupra bunurilor achiziționate și nu ai nevoie de documente suplimentare de venit dacă ai veniturile înregistrate în baza de date ANAF. 

Ai nevoie doar de o factură de la vânzător, precum și de un document din care să reiasă emisiile de CO2, dacă cumperi o mașină, sau încadrarea în clasa energetică, dacă cumperi echipamente ce îmbunătățesc eficientă energetică a locuinței.

Trebuie să știi și că ești protejat pe întreaga perioadă de creditare printr-o asigurare de viață, încheiată la momentul semnării contractului de împrumut.

Vezi aici mai multe detalii despre creditul Expresso Verde de la BRD și profită de oferta specială din acest weekend: https://www.brd.ro/black-friday/creditul-expresso-verde

*Rata dobânzii este cuprinsă între 8,75% și 16,14% și este oferită clienților în funcție de o serie de elemente avute în vedere în analiza cererii de credit, precum istoricul relației cu banca, vechimea și stabilitatea la locul de muncă, constanta veniturilor, existența unui istoric de creditare și modul în care au fost rambursate creditele deținute până în prezent etc.

Exemplu reprezentativ valabil la 06.11.2023, calculat pentru un credit de nevoi personale EXPRESSO Verde, în valoare de 35.000 lei, acordat pe o perioadă de 5 ani și rambursat în 60 de rate lunare egale, cu opțiunea de contractare a unui pachet de produse și servicii: dobândă fixă de 10,04%/an, DAE 11,98%, valoarea primei sume lunare de plată 775,83 lei, ulterior descrește ca urmare a diminuării primei de asigurare, valoarea totală plătibilă 45.899,31 lei, care include comision de analiză dosar 200 lei, comision de administrare lunară cont curent asociat creditului zero lei (cost valabil pe perioada deținerii unui pachet de produse și servicii) și asigurarea de viață: 0,09% pe lună, percepută la soldul creditului (dacă optezi pentru asigurarea distribuită de BRD, în calitate de agent afiliat al Asiguratorului BRD Asigurări de Viață). În cazul în care renunți la pachetul de produse și servicii, comisionul de administrare lunară cont curent devine 6 lei.

Detalii privind pachetele de produse și servicii găsești pe brd.ro/carduri și conturi/pachete de cont curent.

viewscnt
Afla mai multe despre
brd
expresso verde