Plasamentul privat de acțiuni pentru Appraisal & Valuation, deținătorul brandului NAI România, s-a încheiat în prima zi, suprasubscris de peste 4 ori. Compania pregătește achiziții de firme

Plasamentul privat de acțiuni pentru Appraisal & Valuation, deținătorul brandului NAI România, s-a încheiat în prima zi, suprasubscris de peste 4 ori. Compania pregătește achiziții de firme

Andrei Botiș

Profit.ro
Profit.ro
scris 22 iun 2021

Appraisal & Valuation, jucător pe piața de servicii de evaluǎri și, în același timp, reprezentantul exclusiv al NAI Global în România și Republica Moldova, în activitate de 10 ani, a încheiat cu succes și în mod anticipat, în prima zi, în condițiile unei suprasubscrieri de peste 4 ori, oferta primară de vânzare tip plasament privat de acțiuni prin care compania realizează o majorare a capitalului social prin aport în numerar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.
Turcia începe relaxarea restricțiilor dure anti-Covid CITEȘTE ȘI Turcia începe relaxarea restricțiilor dure anti-Covid

În plasamentul privat au fost oferite spre vânzare 387.000 de acțiuni (simbol APP), prețul final stabilit în ofertă fiind de 11,5 lei/acțiune. Subscrierile totale înregistrate au depășit 18 milioane lei, rezultând într-o suprasubscriere de peste 4 ori față de valoarea inițială a ofertei. Subscrierea minimă a fost de 4.500 de acțiuni.

În urma încheierii cu succes a ofertei, capitalizarea anticipată a Appraisal & Valuation se situează la aproape 15 milioane lei. Compania va face demersurile necesare listării acțiunilor sale pe sistemul multilateral de tranzacționare operat de Bursa de Valori București, pe piața AeRO, cu simbolul APP. 

Fondurile atrase în ofertă, în valoare de peste 4,4 milioane lei, sunt destinate finanțării și dezvoltării activității curente, inclusiv prin crearea unor noi divizii, posibile achiziții, precum și extinderea serviciilor și a platformelor digitale atât la nivel local, cât și internațional.

“Ne propunem extinderea business-ului pe piața evaluărilor și a serviciilor conexe, în timp ce statutul de companie listată ne va ajuta să ne întărim echipa prin atragerea celor mai buni profesioniști din piață”, a spus Andrei Botiș, CEO și fondator al Appraisal & Valuation.

România urcă în clasamentul european al scumpirilor CITEȘTE ȘI România urcă în clasamentul european al scumpirilor

Principalii clienți ai Appraisal & Valuation provin din sistemul bancar, iar o parte din serviciile de evaluare sunt efectuate pentru stabilirea valorii de piață a garanțiilor bancare.

În mai 2021, Appraisal & Valuation SA a semnat un parteneriat strategic cu Transilvania Broker, al patrulea cel mai mare jucător de pe piața românească de brokeraj în asigurări, furnizând servicii de evaluare în exclusivitate clienților TBK.

Fondată în 2010, Appraisal & Valuation SA este reprezentantul exclusiv al NAI Global în România și Republica Moldova. NAI Global reprezintǎ o rețea de companii imobiliare comerciale independente și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume, cu 5.000 de angajați și 375 de birouri în 55 de țări.

Portofoliul de servicii al companiei cuprinde evaluări imobiliare, evaluarea companiilor, a terenurilor agricole, a fermelor de producție, a halelor de depozitare și producție, precum și a echipamentelor tehnice.

viewscnt
Afla mai multe despre
appraisal & valuation
nai
bursa