Boris Becker a scăpat de falimentul personal

Boris Becker a scăpat de falimentul personal
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 apr 2024

Justiția britanică a decis să închidă procedura de faliment personal împotriva fostului jucător german de tenis Boris Becker, în urma unui acord cu avocații săi, a anunțat Christian-Oliver Moser, unul dintre avocații lui Becker.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Boris Becker (56 de ani), fost câștigător a șase turnee de Grand Slam, a scăpat de falimentul personal, după ce avocații săi au ajuns la un acord cu instanțele britanice pentru închiderea procedurii de insolvență care a fost deschisă împotriva sa în anul 2017. Miercuri, Înalta Curte de Casație de la Londra  a pronunțat decizia de închidere legală a acestei proceduri. Astfel., lui Boris Becker i se anulează și săpunderea pentru datoriile rămase, arată news.ro.

VIDEO Superbet devine sponsor principal al echipei braziliene de fotbal Fluminense CITEȘTE ȘI VIDEO Superbet devine sponsor principal al echipei braziliene de fotbal Fluminense

Fostul tenisman german a petrecut opt luni după gratii, în Marea Britanie, în anul 2022.

În decembrie 2022, fostul număr 1 mondial al tenisului, Boris Becker, a fost eliberat din închisoarea britanică, unde executa o pedeapsă pentru infracțiuni financiare în vederea deportarii.

În vârstă de 56 de ani, de șase ori câștigător de Grand Slam, Becker, care locuiește în Marea Britanie din 2012, a fost găsit vinovat în aprilie de ascundere sau transfer ilicit de sute de mii de euro și lire sterline pentru a evita stingerea datoriilor după ce a fost declarat falimentar.

Autostrada Moldovei: Au fost semnate cotractele cu constructorul român UMB pentru cei 96 de kilometri de la Focșani la Bacău. Când ar urma să fie gata CITEȘTE ȘI Autostrada Moldovei: Au fost semnate cotractele cu constructorul român UMB pentru cei 96 de kilometri de la Focșani la Bacău. Când ar urma să fie gata

El a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare de un tribunal din Londra, dar a ispășit doar opt luni.

El a fost acuzat în special că a transferat sute de mii de lire sterline dintr-un cont profesional în alte conturi, în special cele ale fostelor sale soții, că nu și-a declarat proprietate în Germania și că ar fi ascuns un împrumut de 825.000 de euro și acțiuni la o companie.

Boris Becker, care a contestat toate acuzațiile, fusese, pe de altă parte, achitat de alte acuzații, inclusiv cele legate de dispariția trofeelor ​​sale. El a asigurat audierea că nu știe unde sunt.

Printre cele nouă premii pe care creditorii și-ar fi dorit să pună mâna se numără două dintre cele trei cupe ale sale de la Wimbledon, două trofee la Australian Open și aurul de dublu la Jocurile Olimpice din 1992.

Fosta vedetă a tenisului a spus în cadrul procesului, care a avut loc în perioada 21 martie – 8 aprilie, că mai are „multe” dintre premiile și amintirile pe care le-a adunat în 15 ani pe circuit, însă unele au dispărut.

viewscnt
Afla mai multe despre
boris becker
inchisoare