Cupa Mondială de fotbal a "injectat" 12,5 miliarde de euro în economia Rusiei

Cupa Mondială de fotbal a "injectat" 12,5 miliarde de euro în economia Rusiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 oct 2018

Cupa Mondială de fotbal a adus economiei Rusiei 12,5 miliarde de euro în perioada 2013-2018, ceea ce reprezintă 1,1 la sută din PIB, a anunțat, marți, Comitetul de organziare a competiției care a avut loc între 14 iunie și 15 iulie, informează Le Soir.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În aceeași perioadă, 2013-2018, au fost create 315.000 locuri de muncă, în fiecare an. Efectele pozitive ale Cupei Mondiale se vor mai resimți încă o perioadă de cinci ani, scrie News.ro.

Aflat la Doha, în Qatar, gazda viitoarei ediții a Cupei Mondiale, Alexei Sorokin, președintele Comitetuluid e organziare, a prezentat un raport privind impactul economic, social și ecologic pe care turneul final găzduit de 11 orașe l-a avut asupra Rusiei.

Doar 2 din 10 angajați români se consideră loiali companiei pentru care lucrează. Motivele pentru care își caută un alt job CITEȘTE ȘI Doar 2 din 10 angajați români se consideră loiali companiei pentru care lucrează. Motivele pentru care își caută un alt job

"Cifrele raportului sunt surprinzătoare", a declarat Sorokin.

La CM, Franța a învins Croația, în finală, cu scorul de 4-2.

Președintele FIFA, Gianni Infantino, a declarat că ediția din Rusia a fost cea mai bună cupă mondială din toate timpurile.

viewscnt
Afla mai multe despre
cupa mondiala de fotbal