Emma Răducanu, noua senzație a tenisului, vine în România pentru a se lupta cu Simona Halep

Emma Răducanu, noua senzație a tenisului, vine în România pentru a se lupta cu Simona Halep
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 sep 2021

Simona Halep, locul 15 WTA, belgianca Elise Mertens, locul 18 WTA, britanica de origine română Emma Răducanu, locul 22 WTA, recent câștigătoare a US Open, Anett Kontaveit din Estonia, locul 23 WTA, și spaniola Paual Badosa, locul 27 WTA, sunt înscrise la Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250 care va avea loc la Cluj-Napoca, au anunțat organizatorii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Partidele se vor juca între 23 și 31 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Transylvania Open va fi ultima competiție înintea Turneului Campioanelor, scrie News.ro.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

"Sunt extrem de încântată să joc la Transylvania Open, în fața fanilor români. Tatăl meu este din România, așa că să particip pentru prima dată la o competiție WTA în țara în care s-a născut este un moment special și abia aștept să ajung la Cluj", a transmis Emma Răducanu, potrivit organizatorilor, citați de actualdecluj.ro.

Aceasta este al doilea turneu WTA 250 organizat la Cluj-Napoca, în acest an, după Winners Open, care a avut loc în iulie. Germana Andrea Petkovic, locul 64 WTA, câștigătoarea de atunci, este și ea înscrisă pe tabloul principal al Transylvania Open.

"Avem un tablou foarte puternic, iar competiția se anunță a fi una strânsă! Vom vedea cu siguranță niște meciuri memorabile. Sincer, la câte nume importante vor veni la Cluj, turneul din octombrie este unul de calibrul turneelor WTA 500. Orice organizator de turneu și-ar dori să le aibă pe tablou pe Simona Halep și Emma Răducanu, iar publicul din România va avea o șansă unică de a le vedea pe teren. Le așteptăm cu mare drag pe toate jucătoarele înscrise la Transylvania Open, unde le pregătim multe surprize. Tenis, condimentat cu un strop de magie", a declarat Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open WTA250.

Era predictibil falimentul City Insurance? CITEȘTE ȘI Era predictibil falimentul City Insurance?

Dintre jucătoarele române, pe tabloul principal mai este înscrisă Irina Camelia Begu, locul 58 WTA, alte 11 românce urmând a evolua în calificări.

Ultima jucătoare direct acceptată pe tabloul principal este rusoaica Varvara Graceva, locul 88 WTA.

viewscnt
Afla mai multe despre
simona halep
emma răducanu
elise mertens
paula badosa