VIDEO Emma Răducanu, meci special de tenis cu Kate Middleton, Ducesa de Cambridge

VIDEO Emma Răducanu, meci special de tenis cu Kate Middleton, Ducesa de Cambridge
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 sep 2021

Emma Răducanu a avut parte de un meci special de tenis, campioana en-titre de la US Open jucând în compania Ducesei de Cambridge, Kate Middleton.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Conform Daily Mail, Kate Middleton a declarat că victoria Emmei de la Flushing Meadows a fost una "foarte impresionantă".

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

Meciul special a avut loc la National Tennis Centre din Londra.

Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, care a revenit la îndatoriri după vacanța de vară, a participat vineri la evenimentul organizat de Lawn Tennis Association (LTA) în onoarea sportivilor britanici Emma Răducanu, Joe Salisbury, Gordon Reid și Alfie Hewett care au participat la turneu, transmite News.ro.

Emma Răducanu, în vârstă de 18 ani, este, cu victoria de luna aceasta din Statele Unite, prima britanică ce a câștigat un titlul Grand Slam în 44 de ani.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

Înainte de evenimentul de 30 de minute, transmis online de BBC și LTA, Emma Răducanu a discutat cu Kate Middleton, care deține titlul de patron al LTA, înainte de a juca un meci împreună.

Ducesa s-a alăturat sărbătorii găzduite de programul LTA Youth, la care cei patru campioni și alteța regală s-au aflat pe teren alături de copiii care iau parte la această schemă.

viewscnt
Afla mai multe despre
emma răducanu
tenis