CNAIR: Traficul pe Autostrada Soarelui va fi restricționat între Lehliu și Fetești, pentru lucrări de întreținere

CNAIR: Traficul pe Autostrada Soarelui va fi restricționat între Lehliu și Fetești, pentru lucrări de întreținere
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 oct 2016

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR, fosta CNADNR) a anunțat joi că traficul pe Autostrada Soarelui (A2), principalul drum de acces dintre București și Constanța, va fi restricționat începând de vineri pe tronsonul Lehliu-Fetești, din cauza executării unor lucrări de întreținere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Lucrările de întreținere se vor desfășura în perioada 21 octombrie - 15 noiembrie, între kilometrul 96 și kilometrul 117, și vor impune devierea circulației de pe un sens pe cealălalt, scrie News.ro.

”De asemenea, menționăm că pe sectoarele pe care circulația se va desfășura temporar deviat alternativ, de pe un sens pe celălalt, viteza de deplasare a autovehiculelor este limitată la 60 km/h”, se arată în comunicat.

Pentru a fi terminate mai repede, lucrările se vor executa atât pe timp de noapte, cât și pe timp de zi, inclusiv în zilele de weekend.

Doroș, ANAF: Ne ducem în control prea târziu, constatăm sume prea mari. Rezultă insolvențe CITEȘTE ȘI Doroș, ANAF: Ne ducem în control prea târziu, constatăm sume prea mari. Rezultă insolvențe

A2 are o lungime de 206 kilometri și este, în timpul sezonului estival, cel mai aglomerat drum din România, fiind principala cale de acces între Capitală și litoral.

Din cauza traficului intens din timpul verii, lucrările de întreținere ale acestei autostrăzi au loc, de regulă, în extrasezon.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
a2
lehliu fetesti