Cioloș asigură din nou că pregătește o schemă de ajutor de stat pentru companiile de dimensiuni medii, pentru 2017-2020

Cioloș asigură din nou că pregătește o schemă de ajutor de stat pentru companiile de dimensiuni medii, pentru 2017-2020
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 sep 2016

Guvernul pregătește o schemă de ajutor de stat pentru companiile de dimensiuni medii în valoare totală de 900 de milioane de lei, care va fi acordată în perioada 2017-2020, a asigurat, din nou, premierul Dacian Cioloș.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

”Pregătim o schemă de ajutor de stat, care va intra în vigoare începând de anul viitor și cu o alocare bugetară de circa 900 de milioane de lei până în 2020, care va viza și investițiile de dimensiuni medii, între 1 și 5 milioane de euro, și care sperăm noi să atragă din ce în ce mai mult și companii românești care să se poată dezvolta", a spus Cioloș.

Schema de ajutor urmează să fie aprobată în perioada imediat următoare.

În urmă cu trei săptămâni, Guvernul a anunțat că întreprinderile Mici și Mijlocii vor fi sprijinite să-și dezvolte investițiile printr-o nouă schemă multianuală de ajutor de stat, individual sau de minimis, în valoare totală de 900 de milioane de lei. Sprijinul financiar va fi acordat sub forma unor granturi pentru rambursarea cheltuielilor eligibile aferente investițiilor inițiale, în scopul realizării unor obiective de investiții.

viewscnt
Afla mai multe despre
ajutor de stat
schema
ciolos