EXCLUSIV Poșta Română introduce plata cu cardul bancar la ghișeu. Din 2018

EXCLUSIV Poșta Română introduce plata cu cardul bancar la ghișeu. Din 2018
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 9 aug 2017

Poșta Română, cel mai mare jucător local de profil anul trecut după cifra de afaceri, va introduce, începând cu anul viitor, plata prin card bancar la ghișeu, primele oficii în care vor fi instalate POS-urile urmând să fie cele din mediul urban, conform informațiilor Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

“Instalarea POS-urilor se va realiza cu prioritate în subunitățile poștale informatizate din mediul urban, etapizat până la finele primului an de contract (estimăm a fi anul 2018)”, a confirmat compania.

Pentru pregătirea sistemului, Poșta a comandat și un studiu de piață.

Plata cu card bancar pe patru linii RATB se amână. Ofertele BCR și BRD au fost respinse CITEȘTE ȘI Plata cu card bancar pe patru linii RATB se amână. Ofertele BCR și BRD au fost respinse

La nivel național, Poșta Română are o rețea de aproximativ 5.600 de unități.

“Având în vedere dimensiunea rețelei CNPR și necesitățile de ordin tehnic (instalare echipamente, instruire salariați CNPR, service și mentenanță etc.), POS-urile se vor instala cu prioritate în subunități poștale informatizate din mediul urban, în prezent în număr de aproximativ 750, urmând ca, în baza unui grafic asumat de comun acord cu banca acceptatoare, până la sfârșitul anului 2 al acordului cadru, să fie atinse toate subunitățile poștale”, a mai transmis compania pentru Profit.ro.

Poșta Română este controlată de Ministerul Comunicațiilor – 75% și Fondul Proprietatea – 25%.

Anul trecut, afacerile companiei au crescut cu 2,4%, la 1,135 miliarde de lei, iar profitul net a atins 10,45 milioane de lei, de la o pierdere de 34,01 milioane de lei în 2015.

viewscnt
Afla mai multe despre
posta romana
pos
card bancar
plata
oficii