Angelei Merkel, unul dintre cei mai puternici lideri din istoria postbelică a Germaniei, i-a fost furat portofelul la cumpărături

Angelei Merkel, unul dintre cei mai puternici lideri din istoria postbelică a Germaniei, i-a fost furat portofelul la cumpărături
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 feb 2022

Fostul cancelar al Germaniei, Angela Merkel, a fost victima unui furt în timp ce se afla la cumpărături la un supermarket de pe Morsestrasse, în cartierul Charlottenburg din Berlin, relatează dpa și Politico.

Angelei Merkel i-a fost furat portofelul în timp ce se afla într-un magazin alimentar. Poliția germană a confirmat că o femeie în vârstă de 67 de ani a semnalat un furt în districtul Mitte, arată Hotnews.

Urmărește-ne și pe Google News

Portofelul furat conținea un act de identitate, un card de debit, permisul de conducere și bani. Fostul cancelar german a refuzat să facă declarații. Angela Merkel era însoțită în supermarket de cel puțin un bodyguard de la serviciul german de pază și protecție.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri

Chiar și în perioada când deținea funcția de cancelar al Germaniei, Angela Merkel mergea chiar ea la cumpărături și a fost văzută adesea la un supermarket din apropierea guvernului sau la raionul cu produse alimentare al unui magazin francez în Friedrichstraße, în centrul orașului Berlin.

Unul dintre cei mai puternici lideri din istoria postbelică a Germaniei și un actor major pe scena europeană și mondială, Angela Merkel a părăsit funcția de cancelar anul trecut, după 16 ani la putere.

viewscnt
Afla mai multe despre
merkel
portofel