Boicot: Woody Allen nu găsește o editură care să fie dispusă să îi publice volumul de memorii

Boicot: Woody Allen nu găsește o editură care să fie dispusă să îi publice volumul de memorii
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mai 2019

După mai mulți producători de film și actori, a venit rândul editorilor americani să îl boicoteze pe cineastul Woody Allen, care nu a găsit o editură dispusă să achiziționeze proiectul volumului său de memorii, potrivit cotidianului The New York Times, citat de AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Cotidianul american citează directori de la patru edituri majore, care au declarat sub protecția anonimatului că unul dintre agenții cunoscutului regizor le-a propus spre publicare un manuscris al artistului, arată Agerpres.

Niciunul dintre cei patru directori de editură nu a făcut o ofertă, au precizat ei pentru The New York Times. Unii dintre ei au spus că nici măcar nu au citit manuscrisul.

FOTO Filosoful Mihai Șora atenționează Tarom că are probleme la check-in online deoarece este în vârstă de...peste 100 de ani. Răspunsul Tarom CITEȘTE ȘI FOTO Filosoful Mihai Șora atenționează Tarom că are probleme la check-in online deoarece este în vârstă de...peste 100 de ani. Răspunsul Tarom

După apariția mișcării #MeToo, Woody Allen a ajuns din nou în centrul scandalului provocat de acuzațiile de abuz sexual formulate împotriva sa de una dintre fiicele lui adoptive, Dylan, în anul 1992.

Imaginea regizorului premiat cu Oscar s-a degradat și după un interviu acordat postului argentinian Canal 13, difuzat în iunie 2018, în care artistul a spus că are profilul necesar pentru a fi considerat un erou al mișcării #MeToo.

Cu imaginea șifonată, Woody Allen a ajuns în situația în care mai mulți actori și actrițe cu care a colaborat în trecut au început să se distanțeze de el prin declarații publice și să afirme că nu mai doresc să lucreze cu el niciodată.

viewscnt
Afla mai multe despre
woody allen
hollywood
carte