GALERIE FOTO Casa lui Elvis Presley din Beverly Hills poate fi închiriată prin Airbnb

Profit.ro
Profit.ro
scris 9 sep 2019

Cântărețul Elvis Presley și actrița Priscilla Beaulieu s-au căsătorit în 1967, în Las Vegas, și au cumpărat o casă în Beverly Hills, pe Hillcrest Road 1174 din cartierul Trousdale Estates. În prezent, idilica reședință în care au locuit cei doi timp de șase ani, este disponibilă pentru închiriat prin platforma Airbnb.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Locuința, cu imagini și în GALERIA FOTO, poate fi închiriată de oricine este dispus să plătească 3.995 de dolari (3.600 de euro) pe noapte. Cel care închiriază, este obligat să rămână aici cel puțin cinci zile, aceasta fiind una dintre condițiile contractului, arată news.ro.

Proprietatea, de 498 de metri pătrați, dispune de patru dormitoare pentru maximum opt oaspeți: trei în locuința principală și unul în casa de oaspeți.

FOTO Casca lui Darth Vader și alte obiecte de recuzită de la Hollywood, scoase la licitație CITEȘTE ȘI FOTO Casca lui Darth Vader și alte obiecte de recuzită de la Hollywood, scoase la licitație

În plus, există cinci băi, o saună, piscină, terasă cu șemineu, parcare pentru patru autovehicule și pereți înalți de lemn și sticlă.

GALERIE FOTO Casa lui Elvis Presley din Beverly Hills poate fi închiriată prin Airbnb

Ferestrele înalte "permit intrarea naturală a luminii", potrivit descrierii de pe pagina online, și poate fi admirată priveliștea din Los Angeles și din cartierul unde au locuit personalități precum Richard Nixon, Dean Martin sau Frank Sinatra.

Casa a fost concepută de arhitectul Rex Lotery în 1957, cu un amestec între stilul modern al locuințelor americane de pe Coasta de Vest și cele franceze.  

viewscnt
Afla mai multe despre
elvis
casa
airbnb