Simona Halep confirmă înțelegerea cu Nike: I just did it

Simona Halep confirmă înțelegerea cu Nike: I just did it
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 feb 2018

Simona Halep a confirmat încheierea unui contract cu producătorul de echipament Nike, printr-un mesaj pe Instagram.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

"Just do it (n.r. - fă-o pur și simplu) - I just did it (n.r. - tocmai am făcut-o)", a scris Halep, referindu-se la sloganul companiei americane "just do it", potrivit News.ro

Simona Halep ar urma să încaseze peste 2 milioane de dolari anual de la gigantul american de articole sportive Nike, liderul companiilor din domeniu, pentru a face reclamă companiei, conform publicației americane Tennis World USA.

Simona Halep, locul 2 WTA, fără sponsor tehnic, s-a antrenat, vineri, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, într-un tricou Nike, alimentând speculațiile din ultima perioadă, potrivit cărora va semna sau a semnat un contract cu producătorul american de echipament sportiv, care îi mai "îmbracă", printre alții, pe Roger Federer, Rafael Nadal, Serena Williams și Maria Șarapova.

În Rotterdam, dacă ai „haine de firmă”, trebuie să umbli cu chitanța în buzunar. Poliția are ordin să te oprească, îmbrăcămintea poate fi confiscată CITEȘTE ȘI În Rotterdam, dacă ai „haine de firmă”, trebuie să umbli cu chitanța în buzunar. Poliția are ordin să te oprească, îmbrăcămintea poate fi confiscată

Cea mai bună jucătoare română nu a fost în lotul pentru meciurile cu sportivele canadiene, fiind nerefăcută după accidentările suferite la Australian Open. Simona Halep a apărut cu îmbrăcăminte înscripționată cu logoul producătorului american la mai multe evenimente la care a participat la Cluj-Napoca, săptămâna trecută.

Simona Halep s-a despărțit la sfârșitul anului trecut de Adidas, cu care colabora din 2014 și de la care primea un milion de euro pe an. Potrivit presei, ajunsă pe primul loc în ierarhia WTA, Halep a cerut renegocierea contractului, însă firma germană a refuzat.

De la începutul acestui an, Halep a purtat la competiții o rochie roșie comandată de pe un site din China, inclusiv la Australia Open, unde a ajuns în finală. Înaintea turneului de la Melbourne, sportiva a anunțat că nu se grăbește în privința partenerului tehnic.

viewscnt
Afla mai multe despre
simona halep
nike