VIDEO „Gladiatorul 2”: Denzel Washington, Pedro Pascal și Paul Mescal fac senzație în primul trailer pentru filmul așteptat de peste 20 de ani

VIDEO „Gladiatorul 2”: Denzel Washington, Pedro Pascal și Paul Mescal fac senzație în primul trailer pentru filmul așteptat de peste 20 de ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iul 2024

Studioul Paramount a lansat primul trailer pentru „Gladiatorul 2”, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, iar imaginile cu Denzel Washington, Pedro Pascal și Paul Mescal e puțin probabil să îi dezamăgească pe fanii care au așteptat mai bine de două decenii pentru un sequel al filmului original cu Russell Crowe în rolul titular, relatează The Guardian.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Deși Gladiatorul 2 va avea premiera în luna noiembrie, Paramount nu a dezvăluit până acum decât câteva fotografii din timpul producției, și acelea transmise abia la începutul lunii iulie revistei Vanity Fair pentru a fi publicate în exclusivitate, scrie Hotnews.ro.

FOTO Ți-a fost anulată cursa TAROM? Ce trebuie să faci pentru a primi banii înapoi. Adresa de e-mail specială CITEȘTE ȘI FOTO Ți-a fost anulată cursa TAROM? Ce trebuie să faci pentru a primi banii înapoi. Adresa de e-mail specială

Motivul a ținut foarte probabil de dorința Paramount de crea un suspans cât mai mare în jurul filmului pentru care Ridley Scott s-a întors în epoca Imperiului Roman după 24 de ani de la lansarea primului film Gladiatorul, care a câștigat 5 Premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film și cel mai bun actor într-un rol principal, adjudecat de Russell Crowe.

Iar trailerul lansat acum sugerează puternic că fanii nu vor fi dezamăgiți:

Pedro Pascal și Paul Mescal intră în arenă pentru noul film „Gladiatorul”

Cap de afiș pentru Gladiatorul 2 sunt Pedro Pascal și Denzel Washington, unul dintre cei mai în vogă actori de la Hollywood și unul dintre cei mai titrați, chiar dacă rolul principal al lui Lucius Verus va fi jucat de actorul irlandez Paul Mescal.

Mai puțin cunoscut publicului larg, Mescal, în vârstă de 28 de ani, este considerat una dintre stelele în ascensiune ale cinematografiei britanice, având deja o nominalizare la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol principal grație interpretării sale din filmul dramatic Aftersun lansat 2022.

VIDEO Imagini spectaculoase cu nava-școală ”Mircea” care traversează canalul Corint pe furtună CITEȘTE ȘI VIDEO Imagini spectaculoase cu nava-școală ”Mircea” care traversează canalul Corint pe furtună

El are în palmares un Premiu BAFTA, câștigat în 2021 pentru miniseria Normal People produsă de BBC și Hulu.

În ceea ce privește povestea noului film Gladiatorul, ea se va desfășura la câteva decenii după evenimentele din primul film al lui Ridley Scott și se va învârti în jurul lui Lucius (jucat de Mescal), nepotul fostului împărat roman Marc Aureliu și fiul Lucillei (Connie Nielsen), care locuiește cu soția și fiul său în Numidia. Lucius este luat în sclavie după ce provincia africană este invadată de soldați romani conduși de Marcus Acacius (Pascal).

Când apare în cinematografe „Gladiatorul 2”

Inspirat de povestea lui Maximus (protagonistul primului film, jucat de Russell Crowe, pentru cei care au uitat), Lucius decide să lupte ca gladiator în timp ce se opune domniei tinerilor împărați Caracalla și Geta. Denzel Washington va fi Macrinus, un fost sclav care s-a îmbogățit enorm și are și el ceva de împărțit cu împărații.

VIDEO Cum arată salonul VIP de la meciul România – Olanda. DJ, miel înăbușit, vinuri din Spania și Franța CITEȘTE ȘI VIDEO Cum arată salonul VIP de la meciul România – Olanda. DJ, miel înăbușit, vinuri din Spania și Franța

Filmările la Gladiatorul 2 au început în luna iunie a anului trecut, dar au fost întrerupte de greva dublă care a paralizat producția cinematografică la Hollywood.

Filmările au fost reluate în decembrie și finalizate în ianuarie, unele secvențe fiind refilmate chiar luna trecută în Marea Britanie.

Gladiatorul 2 urmează să apară în cinematografele din România în data de 15 noimebrie, potrivit Cinemagia, înainte de premiera în Statele Unite.

viewscnt
Afla mai multe despre
denzel washington
pedro pascal
gladiatorul 2