VIDEO Spice Girls au revenit pe scenă, într-un concert la Dublin

VIDEO Spice Girls au revenit pe scenă, într-un concert la Dublin
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mai 2019

Patru dintre fetele de la Spice Girls s-au întors pe scenă vineri seara, la șapte ani după ce au cântat ultima dată împreună, cu prilejul unui mult-așteptat concert desfășurat la Dublin - primul dintr-un turneu de reunire care va cuprinde 13 concerte.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm și Geri Horner au cântat în fața a 75.000 de fani, deschizând concertul cu hitul "Spice Up Your Life". Victoria Beckham a decis să nu se alăture turneului de reunire, relatează Agerpres.

În februarie, membrele trupei anunțat că plănuiesc din nou să colaboreze, la aproape 20 de ani de la despărțire.

Rotten Tomatoes lansează un instrument online de verificare a evaluărilor furnizate de spectatori CITEȘTE ȘI Rotten Tomatoes lansează un instrument online de verificare a evaluărilor furnizate de spectatori

Fetele de la Spice Girls au devenit faimoase în 1996 cu single-ul "Wannabe" și au continuat să lanseze hituri ca "Who Do You Think You Are" "2 Become 1" și "Viva Forever", înainte de a se despărți în 2000.

În 2008 membrele trupei s-au reunit pentru un turneu în Europa și Statele Unite, iar ultima dată au cântat împreună la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra în 2012.

viewscnt
Afla mai multe despre
spice
girls
concert
reunire
dublin