Fostul ministru al Dezvoltării în Guvernul Orban, Ion Ștefan, a fost rănit într-un accident pe DN2

Fostul ministru al Dezvoltării în Guvernul Orban, Ion Ștefan, a fost rănit într-un accident pe DN2
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 dec 2022

Deputatul Ion Ștefan a fost rănit, după ce a fost implicat într-un accident rutier pe DN 2 – E85, între municipiul Focșani și Garoafa, mașina în care acesta se afla fiind lovită din spate de un alt autoturism.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

„În jurul orei 14,00, Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E85, la ieșirea din Garoafa spre Focșani. În accident au fost implicate două autoturisme și a rezultat o singură victimă, un bărbat de 53 de ani, pasager față, care a suferit un traumatism cranian închis, hematom parietal stâng, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalul Județean de Urgență ‘Sf. Pantelimon’ Focșani, conștient”, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroș.

DECIZIE Guvernul a adoptat, posibil neconstituțional, a treia cea mai mare suprataxă de solidaritate pe petrol, gaze și cărbune din UE - DOCUMENT CITEȘTE ȘI DECIZIE Guvernul a adoptat, posibil neconstituțional, a treia cea mai mare suprataxă de solidaritate pe petrol, gaze și cărbune din UE - DOCUMENT

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, scrie Agerpres.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

În martie 2021, deputatul Ion Ștefan a fost rănit grav într-un alt accident, el fiind lovit de piesa unei macarale și ulterior a căzut de la o înălțime de trei metri, în timp ce se afla la o firmă al cărei acționar era.

viewscnt
Afla mai multe despre
dn2
ion ștefan