Premierul Mihai Tudose se întâlnește cu reprezentanții a 43 de organizații civice, pe tema legislației penale

Premierul Mihai Tudose se întâlnește cu reprezentanții a 43 de organizații civice, pe tema legislației penale
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 dec 2017

Premierul Mihai Tudose se întâlnește miercuri cu reprezentanții a 43 de organizații civice, unele aflate la originea protestelor privind legislația penală, care i-au solicitat o discuție pe tema legilor justiției și a modificărilor codurilor penale.

Conform platformei "Corupția ucide", întâlnirea ar urma să aibă loc începând cu ora 11:00, la Palatul Victoria, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

"De comun acord cu Cabinetul Prim-ministrului, s-a agreat participarea a 7 delegați din partea organizațiilor civice, astfel încât să poată avea un dialog coerent și clar. În desemnarea celor 7 delegați, organizațiile civice au luat în considerare criteriul unei reprezentativități cât mai mari a grupurilor semnatare", se precizează pe pagina de Facebook "Corupția Ucide".

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
FOTO Un castel în ruină din Franța a fost cumpărat de aproape 25.000 de persoane din 115 țări, prețul a depășit așteptările CITEȘTE ȘI FOTO Un castel în ruină din Franța a fost cumpărat de aproape 25.000 de persoane din 115 țări, prețul a depășit așteptările

La întâlnire vor participa: Alexandru Socol – Corupția Ucide; Ciprian Ciocan – Vă Vedem din Sibiu, Laurențiu Ștefănescu – Inițiativa Timișoara, Marius Deaconu – Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România, Mihai Polițeanu – Inițiativa România, Mihai Tudorică - #REZISTENȚA, Radu Dumitriu – delegat al organizațiilor din Diaspora.

Un număr de 43 de organizații civice i-au transmis, sâmbătă, premierului Mihai Tudose, o scrisoare deschisă prin care i-au solicitat o întâlnire până la finalul anului, spunând că viitorul României și libertatea ei trebuie să primeze, iar pentru asta singura soluție este dialogul.

Premierul a răspuns chiar pe pagina de Facebook "Corupția Ucide", unde a fost postată și scrisoarea, propunând data de 27 decembrie. Propunerea sa a fost acceptată.

"Legat de o posibilă întâlnire în perioada 27 - 30 decembrie, vreau să vă transmit că sunt deschis la dialog, În acest sens, vă propun data de 27 decembrie. Sunt convins că putem comunica eficient în beneficiul României și al românilor, iar acest lucru nu e posibil fără toleranță și deschidere la opinii contrare. Crăciun fericit!", le-a transmis  șeful Executivului organizațiilor civice.

viewscnt
Afla mai multe despre
mihai tudose