ULTIMA ORĂ Dacian Cioloș și-a anunțat demisia în ședința conducerii USR

ULTIMA ORĂ Dacian Cioloș și-a anunțat demisia în ședința conducerii USR
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 feb 2022

Dacian Cioloș i-a anunțat luni pe membrii Biroului Național (BN) că demisionează de la șefia USR pe fondul respingerii programului pe care l-a propus, au declarat surse din cadrul formațiunii pentru News.ro. Interimatul va fi asigurat de vicepreședintele Cătălin Drulă.

Potrivit acestora, Cioloș a convocat o nouă ședință de Birou Național în jurul orei 15:00 și i-a anunțat pe membrii acestui for că demisionează, dar că rămâne în continuare membru.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente CITEȘTE ȘI Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente

El i-a urat mult succes lui Cătălin Drulă, au mai precizat sursele citate. Drulă va prelua șefia USR în calitate de președinte interimar, deoarece este vicepreședintele cu cele mai multe voturi obținute la congres.

Demisia lui Dacian Cioloș vine după ce programul politic propus membrilor conducerii partidului a fost respins la vot, cu 14 voturi ”împotrivă” și 11 ”pentru”.

Președintele USR nu a vrut să renunțe la punctele din programul propus săptămâna trecută și care au generat tensiuni majore în partid, printre care înființarea unei comisii de experți și demiterea secretrarului general al formațiunii, au declarat pentru News.ro surse participante la ședința Biroului Național (BN). Este vorba de  comisia de experți care să propună miniștrii, demiterea secretarului general al USR, Geroge Marussi și impunerea unei alte persoane, interzicerea excluderilor din partid pe motiv de delict de opinie. 

viewscnt
Afla mai multe despre
usr
dacian cioloș