Un comandant ucrainean de rang înalt recunoaște public că a efectuat lovituri pe teritoriul rusesc. Moscova susține că a dejucat un atac asupra Crimeei

Un comandant ucrainean de rang înalt recunoaște public că a efectuat lovituri pe teritoriul rusesc. Moscova susține că a dejucat un atac asupra Crimeei
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 iul 2023

Comandantul-șef al forțelor ucrainene, Valeri Zalujnâi, a recunoscut efectuarea de atacuri ucrainene pe teritoriul rusesc, într-un interviu acordat ziarului american Washington Post, relatează Agerpres.

''Aceasta este problema noastră și depinde de noi să decidem cum să ucidem acest inamic. Este posibil și necesar să ucidem pe teritoriul său într-un război'', a declarat el ziarului într-un articol publicat pentru prima dată vineri.

Urmărește-ne și pe Google News
Eșecul impozitării bacșișului: În cinci luni, la buget au ajuns doar 6 milioane de lei, mai mult de jumătate din București și nici 2.600 de lei din Vaslui CITEȘTE ȘI Eșecul impozitării bacșișului: În cinci luni, la buget au ajuns doar 6 milioane de lei, mai mult de jumătate din București și nici 2.600 de lei din Vaslui
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Regiunile de frontieră rusești, în special, se confruntă în mod repetat cu tiruri de artilerie și drone din partea Ucrainei. Ziarul american a remarcat că oficialii de la Kiev nu recunosc de obicei atacurile de peste graniță.

Zalujnâi a declarat că folosește arme fabricate în Ucraina pentru atacurile frecvente peste graniță.

Prăbușirea prețului coca contribuie la insecuritatea alimentară din Columbia, potrivit ONU CITEȘTE ȘI Prăbușirea prețului coca contribuie la insecuritatea alimentară din Columbia, potrivit ONU

Ministerul rus al Apărării a declarat că forțele sale au împiedicat Ucraina să atace duminică portul Sevastopol de la Marea Neagră, distrugând șapte drone aeriene și două subacvatice, transmite Reuters, preluată de News.ro.

”În această dimineață, a fost respinsă o încercare a regimului de la Kiev de a efectua un atac terorist cu șapte vehicule aeriene fără pilot și două vehicule subacvatice fără pilot asupra obiectelor de pe teritoriul Peninsulei Crimeea, în apropiere de orașul Sevastopol”, a spus ministerul pe aplicația de mesagerie Telegram.

Tesla a produs primul pickup Cybertruck CITEȘTE ȘI Tesla a produs primul pickup Cybertruck

Nu au fost victime și nici pagube, a adăugat ministerul.

Două drone aeriene au fost doborâte deasupra Mării Negre, la mare distanță de coastă, în timp ce cinci au fost interceptate de forțele de război electronic ale Rusiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
război rusia ucraina
atacuri ucraina în rusia
atac drone ucraina crimeea sevaastopol