VIDEO Ciolacu: Voi veni cu reforma în jocurile de noroc. Nicio companie, dacă nu are sediul social în România, nu va mai putea avea această activitate. Premierul dă exemplul companiilor care aveau sediul în Transnistria

VIDEO Ciolacu: Voi veni cu reforma în jocurile de noroc. Nicio companie, dacă nu are sediul social în România, nu va mai putea avea această activitate. Premierul dă exemplul companiilor care aveau sediul în Transnistria
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 oct 2023

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că în ședința de joi a Guvernului va veni cu reforma în jocurile de noroc, astfel că nicio companie, dacă nu are sediul social în România, nu va mai putea avea această activitate pe teritoriul României și a dat exemplul „companiilor care aveau sediul prin Transnistria”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

VIDEO poate fi văzut AICI

„În ședința de joi voi veni cu reforma în jocurile de noroc. Nicio companie, dacă nu are sediul social în România, nu va mai putea avea această activitate pe teritoriul României”, a spus premierul, scrie News.ro.

Procurorul-șef al DNA: Ne-am abătut ușor de la scopul pentru care a fost înființat. S-a abătut de la combaterea corupției de nivel înalt CITEȘTE ȘI Procurorul-șef al DNA: Ne-am abătut ușor de la scopul pentru care a fost înființat. S-a abătut de la combaterea corupției de nivel înalt

Marcel Ciolacu a precizat că, astfel, „companiile care erau prin Transnistria nu vor mai putea activa în acest domeniu, pe teritoriul României”.

„Este una din multele modificări”, a completat el.

Premierul Marcel Ciolacu a acuzat că există „o formă de șantaj” la adresa lui, cât și a altor responsabili ai statului român, după ce a propus proiectul de lege privitor la eliminarea păcănelelor din orașe.

„În calitatea mea de prim-ministru, solicit statului român să vadă dacă vorbim de o încălcare a legii și de un șantaj sau vorbim doar de un fenomen întâmplător”, a adăugat liderul PSD.

„Am vorbit cu domnul Simonis, o analiză pe ceea ce înseamnă aceste jocuri de noroc. Normal că mi-am luat partea din lege de jocuri de noroc, la Guvern, și am început să lucrez împreună cu experții din Ministerul de Finanțe la ce trebuie modificat în lege ca șmecherii să nu ne mai păcălească. Am inițiat un proiect de lege cu celebrele păcănele pe care le găsiți, domnilor, primari, în toate comunele și dumneavoastră știți cel mai bine nenorocirile pe care le crează. Faptul că oamenii mai ales când au o situație financiară precară cred că jucând la aceste jocuri, o să se îmbogățească imediat. Am văzut și reacții și atacurile și la mine și la Freddy vor mai fi în continuare cum sunt și la Sorin Grindeanu”, a afirmat Marcel Ciolacu, sâmbătă la Conferința Județeană de alegeri a PSD Timiș, de la Timișoara.

viewscnt
Afla mai multe despre
marcel ciolacu
jocuri de noroc