Regina Elizabeth II a renunțat la participarea la slujba de Remembrance Sunday

Regina Elizabeth II a renunțat la participarea la slujba de Remembrance Sunday
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 nov 2021
Buckingham Palace a anunțat, duminică, într-un comunicat, că regina Elizabeth II a renunțat la participarea la slujba de Remembrance Sunday de la Cenotaph, din cauza unei probleme medicale.
 
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie
În comunicat se menționează că regina are probleme la spate și a luat “cu mare regret” decizia de a nu participa la eveniment. “Maiestatea sa este dezamăgită că va lipsi de la slujbă”, se mai arată în mesaj.

La fel ca în anii trecuți, o coroană va fi depusă la memorialul de război din centrul Londrei, în numele reginei, de către prințul de Wales, alături de ducesa de Cornwall, ducele și ducesa de Cambridge, precum și alți membri ai familiei regale.

Armata SUA a mușamalizat două atacuri aeriene care au ucis zeci de civili în Siria în 2019 CITEȘTE ȘI Armata SUA a mușamalizat două atacuri aeriene care au ucis zeci de civili în Siria în 2019

Inițial, presa britanică anunța că monarhul în vârstă de 95 de ani va participa la slujba dee la Cenotaph.

Evenimentul va aduce revenirea numărului de veterani, personal militar și privitori înainte de pandemie.

Serviciul Național de Comemorare din Whitehall, care comemorează morții din război, a fost închis publicului anul trecut, și doar un număr limitat de veterani și personal militar a participat.

viewscnt
Afla mai multe despre
regfina elizabeth