S&T România câștigă la APIA un contract pentru soluții de gestionare a bazelor de date, de recuperare în caz de dezastru

S&T România câștigă la APIA un contract pentru soluții de gestionare a bazelor de date, de recuperare în caz de dezastru
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 7 iul 2022

S&T România a câștigat, din postura de unic ofertant, un contract pentru furnizare a două sisteme de gestionare a bazelor de date (hardware si software), inclusiv soluție de recuperare în caz de dezastru, către Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA). Cu o durată de 43 de luni, contractul a fost semnat pentru suma de 14,65 milioane de lei, fără TVA, de la un estimat de 14,73 milioane de lei, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

"Contractul presupune furnizarea, transportul și instalarea unui sistem de servere baze de date și stocare - 2 bucăți. Primul echipament va fi instalat în centrul de date de producție și va găzdui bazele de date de producție, fiind destinat utilizatorilor online pentru activitățile curente, precum și pentru realizarea de rapoarte și backup. Cel de-al doilea sistem de gestionare a bazelor de date (hardware si software) este destinat Centrului de Recuperare a Datelor în caz de dezastru din localitatea Cristian, județul Brașov, și va gazdui backup-uri ale bazelelor de date de producție și instanțe ce vor permite activarea acestor baze de date în cazul unui dezastru al site-ului de producție. De asemenea, contractul presupune livrarea unui Data Guard replication sync/async, care va fi instalat în Centrul de date de recuperare secundar (DR) și va găzdui bazele de date de recuperare în caz de dezastru, de testare și dezvoltare, fiind destinat utilizatorilor pentru realizarea de rapoarte, pentru testare, dezvoltare și backup. În plus, vor fi livrate 24 de licențe suplimentare de tip ”Exadata Storage Server Software - Disk Drive Perpetual”, alături de switchuri pentru conectare cu alte echipamente – 4 bucăți și servicii de instruire a utilizatorilor pentru administrarea sistemelor, care va include instruirea echipei IT a APIA pentru utilizarea sistemelor va include certificare și toate serviciile de instruire trebuie prestate de un centru de pregătire certificat pentru fiecare tehnologie, pentru un număr de cel puțin 3 persoane – certificare MySQL, respectiv, pentru un număr de cel puțin 2 persoane – certificare Oracle", scrie în anunțul de participare al licitației.

Vodafone Romania, ETA2U, Maguay Computers vor să doteze Poșta Română cu servere CITEȘTE ȘI Vodafone Romania, ETA2U, Maguay Computers vor să doteze Poșta Română cu servere

S&T România face parte din grupul internațional S&T AG (Austria), un furnizor de soluții IT cu peste 5.000 de angajați, care operează în 32 de țări din întreaga lume.

Datele publice ale companiei arată că afacerile au crescut în 2021 la 302,5 milioane de lei, de la 217,7 milioane de lei în 2020.

APIA este instituția de specialitate a administrației publice centrale, înființată în anul 2004 în subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, cu personalitate juridică, finanțată integral de la bugetul de stat, responsabilă cu gestionarea unor forme de sprijin destinate susținerii agriculturii românești, finanțate din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) și din bugetul național.

De la aderarea României la Uniunea Europeană, APIA a derulat fonduri europene și naționale destinate susținerii agriculturii românești și fermierilor români de peste 34,8 de miliarde de euro, având cu o rata medie anuală a absorbției fondurilor de peste 96%.

Instituția își desfășoară activitatea în 41 de centre județene, 266 de centre locale, centrul județean al Capitalei și sediul central al instituției.

viewscnt
Afla mai multe despre
apia
licitatie
contract
s&t romania
baze de date