Eurowings, compania low-cost a Lufthansa, extinde rutele din România, intrând în concurență cu Tarom

Eurowings, compania low-cost a Lufthansa, extinde rutele din România, intrând în concurență cu Tarom
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 4 ian 2019

Eurowings, compania low-cost a operatorului aerian german Lufthansa, extinde rutele asigurate din Timișoara spre Stuttgart, începând cu luna iunie a acestui an.

Pe această rută, Eurowings va concura cu operatorul național Tarom, care practică însă prețuri mai mari. Simulări efectuate la acest moment indică un preț la jumătate din cel al Tarom cerut de Eurowings pentru această cursă, programată să înceapă cu luna iunie.

Urmărește-ne și pe Google News

La acest moment, Eurowings asigură curse din Timișoara spre Frankfurt și Munchen.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
FOTO+DOCUMENT Masina a lui Ceausescu vanduta de ANAF la licitatie. Fiscul vrea 30.000 de euro pe un ARO din anii \'70 CITEȘTE ȘI FOTO+DOCUMENT Masina a lui Ceausescu vanduta de ANAF la licitatie. Fiscul vrea 30.000 de euro pe un ARO din anii '70

De asemenea, Eurowings mai asigură, pentru România, curse din București, Sibiu, Cluj-Napoca.

Din grupul Lufthansa fac parte brandurile Lufthansa, Swiss, Austrian Airlines, Brussels Airlines și Eurowings.

DOCUMENTE-FOTO Cele 7 blocuri de locuințe pe care Cosmin Olăroiu vrea să le ridice pe terenul fostei fabrici Izolatorul din Capitală întâmpină opoziția unor locuitori din zonă CITEȘTE ȘI DOCUMENTE-FOTO Cele 7 blocuri de locuințe pe care Cosmin Olăroiu vrea să le ridice pe terenul fostei fabrici Izolatorul din Capitală întâmpină opoziția unor locuitori din zonă

În 2017, Lufthansa a revenit pe poziția de cea mai mare companie aeriană din Europa după numărul de pasageri transportați, detronând compania irlandeză low cost Ryanair, care la finele acelui an a fost nevoită să anuleze mii de zboruri.

viewscnt
Afla mai multe despre
eurowings
tarom